Vyprážané rezne z bravčovej panenky ? Chutnejšie mäso na rezne nepoznám, drahšie ale lahodné, rozplývajú sa na jazyku 😛
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
alebo
Mäso si umyjeme, osušíme a nakrájame na minimálne 150 g pláty.
Mäso jemne naklepeme nožom, osolíme a mierne okoreníme s každej strany.
Vymiešame vajcia so smotanou, pridáme trocha múky a soľ ( take jemné cestičko ).
Rezne obalime v múke, v cestičku a nakoniec v strúhanke.
Vyprážame na horúcej bravčovéj masti, štyri až šesť minút s každej strany.
Prajem Vám Dobrú chuť 🙂 ako prílohu si dáme zemiakový šalát, zemiakovú kašu alebo ako ja len obyčajný domáci chlieb s maslom paradajkou a kyslou uhorku…
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s., a. s. © 2009 – 2022.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe – Yegon.
Made in Slovakia     Cestovanie po Slovensku

source