Dvadsiatnici – Andrej Kupka, Martin Berdík a Filip Gucman – sú nadšenci do brazílskej kuchyne, ktorí na náš trh priniesli projekt Cariocas.
Pred spustením vlastného street foodu nadobudli skúsenosti v prevádzkach so zvučnými menami ako je Rio grande restaurant či Sky bar & restaurant.

Martin do projektu Cariocas priniesol aj skúsenosti z gastro segmentu v Rakúsku. Našiel pôsobisko v tirolskom Hoteli Post, kde v rámci Johann Restaurant pôsobil pod slovenským šéfkuchárom Lukášom Cirjakom.

Skúsenosti zo zahraničia získal aj Andrej, ktorí odišiel do Británie, no ku gastru sa nedostal a tak ako mnohí iní Slováci sa zamestnal v sklade.
 „Po dvoch mesiacoch som prišiel naspäť a po hroznej skúsenosti som začal pracovať v už zaniknutej thajskej reštaurácii Green Buddha.“
Keď prišla pandémia, život začal podľa jeho slov písať jemu a jeho priateľom príbeh street foodu.
Po odomknutí tiež získaš

source