Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
alebo
Mleté mäso osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko a dobre premiešame.
Pripravíme si kus alobalu – v tvare obdĺžnika. Mäsovú zmes rovnomerne rozložíme, povrch uhladíme a natrieme vrstvou horčice.
Na ňu poukladáme plátky šunky a syra.
Pripravíme si praženicu zo 4 vajec a zmes rovnomerne uložíme na syr, posypeme mrazenou zeleninou – mrkva, hrášok, kukurica.
Roládu pomocou alobalu zvinieme, zabalíme do alobalu – 2x .
Preložíme na plech a dáme do vyhriatej rúry piecť.Pečieme pri 250 st. / cca.50 min.
Potom roládu odbalíme z alobalu, povrch potrieme kyslou smotanou a necháme ešte zapiecť cca.15 min.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s., a. s. © 2009 – 2022.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe – Yegon.
Made in Slovakia     Cestovanie po Slovensku

source