Varecha oslavuje 13. narodeniny. Pozrite si históriu Varechy
Komerčný recept
Vychutnajte si jedinečný plátok šťavnatých kuracích pŕs voňajúcich šalviou a tymianom, pečených v rúre spolu so zemiakmi.
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
alebo
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Zemiaky uvaríme v osolenej vode po dobu 10 minút a scedíme.
Kuracie prsia posypeme Podravkou na zlaté kurča a vložíme do pekáča kožou nahor. Okolo kuraťa naukladáme prevarené zemiaky. Rozpustíme maslo a polejeme ním kura, víno a olivový olej nalejeme na zemiaky.
Podľa chuti osolíme a okoreníme. Na vrch položíme zopár vetvičiek tymianu, nasekanú čili papričku a dvanásť lístkov šalvie.
Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 50 až 60 minút. Po dopečení necháme kuracie prsia odležať po dobu 10 minút.
Kuracie prsia nakrájame a podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s., a. s. © 2009 – 2022.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe – Yegon.
Made in Slovakia     Cestovanie po Slovensku

source