pondelok, 29 apríla, 2024

St. Vincent vydáva nový album 'All Born Screaming': Stream It Now

Svätý Vincent je späť. Hudobníčka, skladateľka a gitaristka v piatok (26. apríla) predstavila svoj siedmy štúdiový album All Born Screaming .

Album obsahuje predtým vydané singel „Broken Man“, „Flea“ a „Big Time Nothing“. "Existujú miesta, emocionálne, na ktoré sa môžete dostať len dlhou prechádzkou do lesa osamote – aby ste zistili, čo vaše srdce skutočne hovorí," uviedla hviezda (skutočné meno Annie Clark) vo vyhlásení o projekte. . "Znie to skutočne, pretože je to skutočné."

Pre NPR dodala : „Nehrám sa s osobou. Je to skutočne nahrávka o živote, smrti a láske. To je všetko. To je všetko, čo máme."

Preskúmajte

Preskúmajte

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Od mája sa St. Vincent vydá na turné na podporu All Born Screaming . Na ceste sa k nej pripájajú otvárači Spoon, Yves Tumor, Eartheater, Momma a Dorian Electra. Turné začína 22. mája v meste Ventura v Kalifornii a počas leta zasiahne mestá vrátane San Francisca, Los Angeles, Bostonu, Philadelphie, Brooklynu, Toronta a ďalších, a potom sa 20. septembra skončí v Saint Paul v štáte Minnesota.

All Born Screaming nadväzuje na snahu St. Vincent z roku 2021 The Nowhere Inn. Naposledy vydala hudbu v roku 2022, počas ktorého vydala singel s názvom „Piggy“, ako aj cover verziu „Funkytown“ k soundtracku Minions: Rise of Gru .

Vypočujte si St. Vincent's All Born Screaming v plnom znení nižšie.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY