pondelok, 29 apríla, 2024

Prequel Rosemary's Baby od Julie Garnerovej nájde domov v Paramount+

Všeobecne sa uznáva, že Rosemary's Baby z roku 1968 je vplyvná hororová klasika. Pokusy priamo získať túto čarodejnícku mágiu však stroskotali: televízne pokračovanie z roku 1976 Pozrite sa, čo sa stalo s Rosemary's Baby je všeobecne opovrhované, rovnako ako remake minisérie z roku 2014 so Zoe Saldaña. Najnovší projekt Rosemary's Baby sa však v skutočnosti zdá… sľubný?

Apartmán 7A bol ohlásený pred niekoľkými rokmi, ale odvtedy bez mnohých aktualizácií Na scenári a réžii sa podieľala Natalie Erika James. Jamesovým predchádzajúcim filmom je Relic z roku 2020 , skutočne desivý príbeh ženy (Emily Mortimer), ktorá zápasí so starostlivosťou o svoju starnúcu, chorú matku (Robyn Nevin) s pomocou svojej vlastnej dcéry (Bella Heathcote) – a bez pomoci od zjavne zlomyseľná entita číhajúca medzi múrmi ich rodinného domu.

Na základe sily Relic má James určite skúsenosti so skúmaním životov žien, ktoré sa zaoberajú nadprirodzenou zlobou, a má vynikajúce herecké obsadenie, aby to prenieslo do Apartmánu 7A . Ako uvádza Deadline , prequel Rosemary's Baby – ktorý vychádza na Paramount+ túto jeseň – hrá Juliu Garner ako tanečnicu hľadajúcu slávu v roku 1965 v New Yorku. Zvyšok obsadenia zahŕňa Dianne Wiest, Jim Sturgess a Kevin McNally. Postava Garnerovej utrpela hrozné zranenie, po ktorom jej „zvláštny, dobre prepojený starší pár sľúbil šancu na slávu“. Ako už názov napovedá, odohráva sa v rovnakom strašidelnom bytovom dome, do ktorého sa Rosemary a jej manžel nasťahujú o niekoľko rokov neskôr, takže viete, čo to znamená: čarodejnice so zlovestnými plánmi vtrhnú dovnútra tajnými dverami!

Ako už fanúšikovia Rosemary's Baby vedia, pôvodný film, založený na najpredávanejšom románe Ira Levina, predstavuje postavu, ktorá má byť Satanovou matkou, kým Rosemary zaujme jej miesto: Terry, ktorú hrá Victoria Vetri, ktorá Rosemary povie láskavú staršiu pár – Castavetovci, susedia Rosemary – ju zachránili pred životom na ulici. Samozrejme, pre Terryho to nekončí dobre a nie je jasné, či Garner hrá túto postavu alebo nejakú inú ženu, ktorej cieľom je zrodiť Antikrista. Satanisti sú predsa nič, ak nie vytrvalí!

Nie je uvedený žiadny presný dátum debutu Paramount+ v Paramount+ v apartmáne 7A okrem „jesene“, ale Halloweenska sezóna vyzerá ako dobrá stávka.


Chcete viac noviniek io9? Zistite, kedy môžete očakávať najnovšie vydania Marvel , Star Wars a Star Trek , aké budú ďalšie novinky DC Universe vo filme a televízii a všetko, čo potrebujete vedieť o budúcnosti Doctora Who .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY