pondelok, 29 apríla, 2024

Dnešná odpoveď Wordle a tipy na číslo 1045 29. apríla

Wordle môže mať niekoľko rokov, ale veľmi populárna slovná hra dokázala udržať hráčov pripútaných k obrazovkám ich telefónov už od roku 2021.

Z dobrého dôvodu sa popularita hry nezmenšila: hra je zadarmo a môže sa pochváliť jednoduchým konceptom pre zábavnú a pútavú logickú hru, ktorá nezaberie príliš veľa času. Ak chcete hrať, máte šesť pokusov na vypracovanie odpovede každý deň, pričom každý pokus poskytne ďalšiu nápovedu, kým nevyriešite (alebo neuhádnete) svoju cestu k správnej odpovedi.

Aj keď hráte každý deň od spustenia, Wordle z času na čas ohromí tých najlepších z nás. Niektoré odpovede sú jednoduchšie ako iné a niektoré môžu byť dokonca slová, o ktorých ste možno nikdy nepočuli ( kašeľ, kašeľ… WOOER).

Ale sme tu, aby sme vás ubezpečili, že nie je hanba občas potrebovať malú nápovedu. Nebojte sa, pokúsime sa vám poskytnúť indície bez toho, aby sme vám prezradili príliš veľa odpovedí.

Tu je odpoveď Wordle pre dnešok:

Nápoveda a vodítka na dnešný deň (#1045, 29. apríla)

Na začiatok, včerajšia odpoveď Wordle (28. apríla) bola PRUNE . Tu sú vaše vodítka pre dnešnú odpoveď Wordle

  1. Toto slovo je podstatné meno a sloveso
  2. Vzťahuje sa na činnosť zahŕňajúcu zručnosť vo výrobe vecí ručne
  3. Začína na „C“

Wordle
Wordle. Kredit: Jonathan Raa/NurPhoto cez Getty Images

Dnešná odpoveď Wordle (29. apríla)

Stále zarazený? Pokryli sme vás! Dnešná odpoveď Wordle má jednu samohlásku a žiadne opakujúce sa písmená.

Tu je odpoveď na dnešný Wordle (puzzle 1045 z 29. apríla): CRAFT

Túto stránku budeme aktualizovať každý deň, aby sme sa uistili, že obsahuje najnovšiu odpoveď Wordle , ale ak si nechcete z kontroly zvyknúť, existuje niekoľko užitočných tipov, ako si každý deň vyriešiť hádanku sami. Pokúste sa otvoriť svoje odhady slovom, ktoré má veľa samohlások – ako uvádza matematik Jonathan Olson, niektoré skvelé slová, ktoré treba použiť ako prvé, zahŕňajú „Salet“, „Rance“, „Alter“ a „Crate“.

Minulý archív odpovedí Wordle

Keď hádate odpoveď Wordle pre dnešok, môže vám pomôcť vedieť, aké slová tu už boli. Tu je niekoľko nedávnych odpovedí:

  • PRUNE
  • GLEAM
  • VAPID
  • ÚVOD
  • OVERTE
  • ROVER
  • LASER

Wordle
Wordle. Kredit: Jakub Porzycki/NurPhoto cez Getty Images

Podobné hry ako Wordle

Ak sa vám každý deň snaží nájsť každú odpoveď, dobrá správa: existuje množstvo ďalších podobných hier, ktoré môžu otestovať vaše znalosti v iných oblastiach. Úspech Wordle znamenal, že každý si vyskúšal tvorbu podobných hier – dokonca aj frontman Weezer Rivers Cuomo sa zapojil do spustenia hry Weezle , ktorá podľa očakávania dáva hráčom za úlohu každý deň vypracovať text z piesní skupiny.

Ak Weezer nie je kapela pre vás, vždy je tu Taylordle – čo je tá istá hra, ibaže s textami Taylor Swift .

Okrem toho je tu tiežbattle royale , prehľadávač dungeonov a jeden, ktorý otestuje vaše znalosti geografie – takže momentálne je z čoho vyberať. K dispozícii je dokonca aj verzia NSFW len pre dospelých !

Wordle je k dispozícii zadarmo na PC a mobiloch .


source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY