pondelok, 29 apríla, 2024

Prečo Jake Arnold neposiela SMS klientom

Toto je vydanie bulletinu The Source, základného čítania AD PRO pre profesionálov v oblasti dizajnu. Zaregistrujte sa tu, aby vám ich každý týždeň doručili do doručenej pošty .


Keď som zavolal Jakeovi Arnoldovi, dizajnér AD100 bol v premávke v LA na ceste na návštevu miesta. Vzdialené klaksóny auta sa zdali ako vhodná kulisa pre našu konverzáciu, zvuk jeho súčasného rozčuľovania. Vždy úprimný Arnold otvoril informácie o frustrácii pracovného toku a klientskych hraniciach, ako aj o procesoch, ktoré jeho firma implementovala, aby im pomohla sa v nich orientovať. Pripútajte sa, zaneprázdnení čitatelia a pripravte sa na písanie poznámok!

Stať sa členom

Získajte to podstatné na rast udržateľného podnikania na našom podujatí len pre členov.

Šípka

Mel: Povedať, že si zaneprázdnený, je slabé slovo. Miešanie medzi klientskymi projektmi A-list, početnými produktovými spoluprácami a riadením The Expert, aby to vyzeralo jednoducho! Na konci dňa, čo vám práve teraz spôsobuje najväčšiu bolesť hlavy?

Jake: Myslím, že pre mňa najväčším zlozvykom – myslím, že ich je tak veľa – je neustála potreba otáčať sa a byť flexibilný. S klientmi sa ich život mení: V jednej minúte sú pripravení pohnúť sa vpred s rekonštrukciou a v ďalšej minúte sa chcú zastaviť. Navrhli ste full house a potom zrazu potrebujete pivotovať, a to je veľmi náročné.

Takmer počujem, ako o tom Ross Geller kričí. Je to vzor, ktorý si teraz viac všímate?

Je to nedávne, a to najmä u klientov, ktorí majú viacero domovov, takže existuje viac možností, kde chcú tráviť väčšinu svojho času. Nejde o to, že by boli projekty pozastavené, ale o to, že je do toho primiešaná časová tieseň. Proces navrhovania sa stáva výzvou. Myslím si, že pandémia pochopiteľne umožnila predajcom viac odmietnutia časových plánov ako kedykoľvek predtým. Tieto oneskorenia však vyžadujú, aby sme boli trochu menej flexibilní. A naše časové harmonogramy projektov sa prirodzene predĺžili, aby sme zohľadnili nepredvídané udalosti v prípade, že by sme sa museli otáčať naozaj rýchlo.

A vaše zmluvy to odrážajú?

Áno, všetky naše zmluvy boli aktualizované na začiatku roka, aby nám poskytli túto flexibilitu – pretože aj pred niekoľkými rokmi bolo oveľa jednoduchšie vytvoriť precedens a mať nejaký typ prognózy. Zatiaľ čo teraz existuje toľko pohyblivých častí, ktoré sú mimo našej kontroly. Teraz mám tiež silnejší štart s klientmi, aby som pre každého stanovil zdravé očakávania. Proces výberu sa zmení na „Tu sú možnosti založené na časovej osi“. A niekedy môže mať projekt v takej prísnej časovej osi potenciál ubrať z procesu časť mágie. Zdravé očakávania sú však kľúčové.

Vnútri štúdia Jakea Arnolda v LA.

Foto: Jazmin Estopin

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY