pondelok, 29 apríla, 2024

Lay Bankz's „Tell Ur Girlfriend“ sa dostal na prvé miesto v rebríčku 50 najlepších Billboard TikTok

Skladba „Tell Ur Girlfriend“ od Lay Bankz je piesňou č. 1 v rebríčku TikTok Billboard Top 50 , z 11. miesta sa posunula na vrchol rebríčka z 27. apríla.

TikTok Billboard Top 50 je týždenný rebríček najpopulárnejších skladieb na TikTok v Spojených štátoch na základe tvorby, zhliadnutí videí a zapojenia používateľov. Najnovší graf odráža aktivitu od 15. do 21. apríla. Aktivita na TikTok nie je zahrnutá v rebríčkoch Billboard okrem Top 50 TikTok Billboard. Ako už bolo uvedené, tituly, ktoré sú súčasťou katalógu Universal Music Group, momentálne nie sú na TikTok dostupné.

Preskúmajte

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

„Tell Ur Girlfriend“ vládne po debute na 11. priečke 20. apríla. Zosadilo to album Aleka Olsena „Jedného dňa to dostanem“, ktoré vládlo štyri týždne v rade.

Pieseň Lay Bankz, ktorá vyšla vo februári, ťažila najmä z tanečného trendu zdôrazňujúceho refrén, pričom influencer Charli D'Amelio, jeden z popredných tvorcov, sa v posledných dňoch dostal do šialenstva.

Súčasne s tým „Tell Ur Girlfriend“ debutuje na 58. mieste v multimetrickom rebríčku Billboard Hot 100 , pričom Bankz sa prvýkrát objavil v rebríčku. Od 12. do 18. apríla sa nazbieralo 8,8 milióna amerických streamov vhodných pre grafy, čo je podľa Luminate nárast o 56 %.

Skladba „I Like the Way You Kiss Me“ od Artemase sa medzitým dostala na nový vrchol č. 2 v rebríčku TikTok Billboard Top 50. Napriek tomu, že pokračuje v stúpaní v rebríčku, skladbe stále chýba hlavný trend cez linku, pričom nahrávanie používa melódie od memov až po všeobecne zaujímavé klipy. Pieseň urobila ďalší krok smerom k top 10 v rebríčku Hot 100, pričom v najnovšom prieskume sa umiestnila na 16-12 priečkach, tempom 19,8 milióna streamov, čo predstavuje nárast o 5 %.

G-Eazyho „Lady Killers II“ zostáva na 3. mieste v rebríčku TikTok Billboard Top 50, zatiaľ čo Bakar 's Summer Walker asistoval „Hell N Back“ a FloyyMenor a Cris Mj „Gata Only“ uzatvárajú vrchol. päť na č. 4 a 5, v tomto poradí. Obom skladbám sa venoval predchádzajúci článok o hitparáde; Skladba „Hell N Back“ zostáva sústredená okolo trendu založeného na vzťahu alebo priateľstve pomocou Walkerovej piesne „Bol som nad láskou, mal som dosť, potom som ťa našiel“, zatiaľ čo „Gata Only“ vychádza z tanečného trendu.

Okrem skladby „Tell Ur Girlfriend“ je ďalšia melódia, ktorá je nováčikom medzi 10 najlepšími 50. rokmi Billboardu TikTok, klasikou v skladbe „Poď a získaj lásku“ od Redbone , ktorá sa dostala na číslo 8. Skladba zo 70. rokov bola je oporou na platformách s obsahom vytváraným používateľmi od jeho synchronizácie vo filme Guardians of the Galaxy z roku 2014 a jeho najnovšie oživenie je založené na tancujúcich klipoch a klipoch na synchronizáciu pier.

„Poď a získaj svoju lásku“, ktorá sa v roku 1974 dostala na 5. miesto v rebríčku Hot 100, nazhromaždila 3,2 milióna streamov od 12. do 18. apríla, čo predstavuje skok o 26 %.

Najlepším debutom týždňa v rebríčku TikTok Billboard Top 50 je vystúpenie Darena Barenboima a Chicago Symphony Orchestra „Verdi: Messa da Requiem: II. Dies Irae,” ktorý sa klania na 14. mieste. Jeho premiéra je vďaka meme trendu na TikTok, ktorý soundtrackuje obraz zo súdnej siene, zvyčajne s titulkom “Neprestane to hovoriť” alebo niečo podobné.

A Taylor Swift ? Je tiež v najnovšom rebríčku s „I Can Do It With a Broken Heart“ a „Fortnight“, pričom v druhom z nich je Post Malone , debutujúci na 25. a 50. mieste, v uvedenom poradí, a to cez tri dni údajov po premiére 19. apríla. Swiftovho nového albumu The Tortured Poets Department . Ďalšie príspevky – ako aj vzostupy pre obe skladby – sú možné v rebríčku TikTok Billboard Top 50 zo 4. mája, ktorý sa bude týkať metrík nazhromaždených 22. až 28. apríla.

Pozrite si úplný zoznam 50 najlepších billboardov TikTok tu . Každý piatok si tiež môžete naladiť TikTok Radio SiriusXM (kanál 4), aby ste si o 15:00 ET vypočuli premiéru odpočítavania 10 najlepších v rebríčku, pričom reprízy budú počuť počas celého týždňa.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY