pondelok, 29 apríla, 2024

Pearl Skin je trendom žiarivého make-upu, ktorým sme momentálne posadnutí

Tieto ponuky a produkty sme nezávisle vybrali, pretože ich milujeme a myslíme si, že by sa vám za tieto ceny mohli páčiť. E! má pridružené vzťahy, takže ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov, môžeme získať províziu. Položky predáva predajca, nie E!. Ceny sú presné v čase zverejnenia.

Minulé leto bol mermaidcore v móde. Na jeseň sme sa vrátili do našej čistej dievčenskej éry , doplnenej o lesklé nízke drdoly , decentné zlaté obrúčky a elegantné poháre . Zima bola bohatá na štýly, s vkusom od mafiánskej manželky cez perníkovú dievčinu až po hnilobné dievča , pričom ten druhý je môj osobný favorit. V poslednej dobe sa v hre stala jar s koňom , najmä počas festivalovej sezóny . Teraz do trendového rodea vstupuje nový hráč: perleťová koža.

BeatyTok opäť vytvoril absolútny bop trendu líčenia s perleťovou pokožkou. Tento vzhľad by sme opísali ako nádhernú zmes sklenenej pokožky , obláčikovej kože , morskej panny a jemného lesku . Podobne ako luxusný lesk hladkej perly sa vyznačuje hodvábnou pokožkou , jemným červenaním , jemne trblietavým očným tieňom a samozrejme dúhovým melírom . Celkovo vzaté, je to éterický trend líčenia, s ktorým sme na jar a leto 2024 úplne na palube.

Tu je všetko, čo potrebujete vo svojej kozmetickej rutine na dosiahnutie luxusného vzhľadu bez námahy.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY