pondelok, 29 apríla, 2024

Uistite sa, že ste uvedený v Dezeenovom sprievodcovi tohtoročným festivalom dizajnu v Kodani

Stále sa môžete objaviť v digitálnom sprievodcovi Dezeen Events Guide pre nadchádzajúci festival 3 Days of Design , ktorý sa koná v Kodani od 12. do 14. júna 2024.

Ak organizujete podujatie – vrátane otvorených predvádzacích miestností, uvedenia produktov na trh, výstav a inštalácií, prednášok a prehliadok – v 11 dizajnérskych štvrtiach dánskeho hlavného mesta, uistite sa, že ste uvedený v sprievodcovi podujatiami Dezeen.

11. ročník festivalu vychádza z témy Dare to Dream, ktorej cieľom je podporiť zvedavosť, kreativitu a predstavivosť posúvaním hraníc dizajnu.

Cieľom festivalu je okrem dánskeho a medzinárodného dizajnu zdôrazniť aj dedičstvo Kodane a miestnu architektúru.

Ako sa dostať do zoznamu v našom sprievodcovi 3 Days of Design

Spojte sa s tímom sprievodcu podujatiami Dezeen na [email protected] a zarezervujte si svoj zoznam alebo prediskutovajte širšie partnerstvo s Dezeenom.

Existujú tri typy výpisov:

Štandardné zoznamy stoja 125 £ a zahŕňajú názov udalosti, dátum a podrobnosti o mieste a odkaz na webovú stránku. Tieto záznamy budú obsahovať až 50 slov textu o udalosti.

Vylepšené záznamy stoja 175 £ a zahŕňajú všetky vyššie uvedené položky plus obrázok v hornej časti stránky záznamu a obrázok v náhľade záznamu na domovskej stránke Dezeen Events Guide. Tieto záznamy budú obsahovať až 100 slov textu o udalosti.

Odporúčané záznamy stoja 350 libier a zahŕňajú všetky prvky vylepšeného záznamu plus príspevok na kanáli Dezeen's Threads, zahrnutie do karuselu odporúčaných udalostí na pravej strane domovskej stránky až na dva týždne a 150 slov textu o udalosti. Tento text môže obsahovať komerčné informácie, ako sú ceny lístkov a ponuky, a môže obsahovať ďalšie odkazy na webové stránky, ako je predaj lístkov, prihlásenie na odber bulletinu atď.

Ak chcete získať ďalšie informácie o partnerstve s nami, ktoré vám pomôže rozšíriť vaše podujatie, kontaktujte tím na [email protected] .

O Dezeen Events Guide

Dezeen Events Guide je náš sprievodca po tých najlepších podujatiach v oblasti architektúry a dizajnu, ktoré sa každoročne konajú po celom svete.

Sprievodca je aktualizovaný týždenne a zahŕňa virtuálne podujatia, konferencie, veľtrhy, veľké výstavy a týždne dizajnu.

Ak chcete získať ďalšie podrobnosti o zahrnutí do sprievodcu podujatiami Dezeen, vrátane nášho sprievodcu 3 dňami dizajnu, pošlite e-mail [email protected] .

Autorkou ilustrácie je Justyna Green .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY