pondelok, 29 apríla, 2024

Populárny notebook Walmart, ktorý ponúka „veľa miesta“ na prácu, je teraz len 22 dolárov

Všetky uvedené produkty a služby sú nezávisle vyberané editormi. Billboard však môže dostať províziu za objednávky zadané prostredníctvom svojich maloobchodných odkazov a maloobchodník môže získať určité overiteľné údaje na účtovné účely.

Priestor je luxus a pre niektorých z nás to znamená, že musíme obetovať pridanie stola k práci z domova . Walmart chce uľahčiť prácu odkiaľkoľvek vďaka novej ponuke, ktorá vám prinesie 63 % zľavu na jeho obľúbený písací stôl .

Preskúmajte

Preskúmajte

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Namiesto toho, aby ste si položili notebook na nohy (potenciálne sa popálili, ak sa počítač zahrial) alebo ho balansovali na najbližšom hádzacom vankúši (potenciálne prevrátili notebook), lap stôl PHANCIR vám poskytne rovný povrch na prácu z postele alebo na gauči. Walmart nie je žiadnou neznámou v ponuke domácich a technologických ponúk a tento stôl na notebook nie je výnimkou, keď klesá na 22 USD (bežne 60 USD). Všetko na mini stole bolo vyrobené tak, aby bolo kompaktné a prenosné, čo je užitočné najmä pre obyvateľov bytov.

Povrch je dodávaný so vstavaným držiakom na pohár a slotom pre tablety , ktoré sa dajú podoprieť bez potreby stojana na tablet . Nástroj tiež získal hodnotenie 4,3 hviezdičky, pričom tento nástroj hodnotilo viac ako 2 000 kupujúcich.

Pokračujte v čítaní, aby ste mohli nakupovať.

svetlohnedý drevený skladací písací stôl

Skladací písací stôl PHANCIR

Pracujte odkiaľkoľvek pomocou tohto prenosného stola , ktorý sa dodáva so skladacím dizajnom, aby ste ho mohli jednoducho prenášať z miesta na miesto a skladovať, keď sa nepoužíva.

Na rozdiel od niektorých brušných stolov, ktoré sedia priamo na vašom lone a stehnách , sa tento stôl rozkladá, aby sedel cez vaše kolená. Na bočnej strane zásobníka je malá zásuvka, do ktorej môžete uložiť perá, ceruzky a ďalšie kancelárske doplnky. Každá noha je tiež dodávaná s rúrkami z hliníkovej zliatiny pre pevnejšiu konštrukciu.

Povrch navyše využíva protišmykový materiál, ktorý zabraňuje spadnutiu vášho notebooku, myši alebo knihy. Nemusíte ho používať len na prácu, ale pre tých, ktorí snívajú o raňajkách do postele bez neporiadku, môže tento podnos slúžiť aj ako mini stolík na jedenie jedla.

Recenzenti tiež šalejú nad tým, ako je tu „veľa miesta“ vďaka jeho širokému dizajnu. Raz shopper dokonca zašiel tak ďaleko, že chválil, že je dokonca „ľahké nastaviť len jednou rukou“. So zľavou 63% je to úplná krádež.

Ak chcete získať ďalšie odporúčania týkajúce sa produktov , pozrite si naše súhrny najlepších udržateľných technológií , krytov webových kamier a rozširovačov wifi .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY