nedeľa, 28 apríla, 2024

Urobte poriadok vo svojom aute pomocou tohto vysoko hodnoteného organizéra do kufra

Autoblog môže získať podiel z nákupov uskutočnených prostredníctvom odkazov na tejto stránke. Cena a dostupnosť sa môžu zmeniť.

Udržiavanie čistoty interiéru vášho auta je rovnako dôležité ako pravidelné umývanie exteriéru. Nie je to však len špina, chlpy domácich zvierat alebo škvrny, ktoré môžu spôsobiť, že vaša kabína bude špinavá. Neporiadok z vecí, ktoré ťaháme, môže skutočne stiesniť naše pohodlie. Ak chcete odstrániť neporiadok, možno budete chcieť zvážiť organizér kufra auta. Môžu byť použité na bezpečné uchytenie vybavenia alebo potravín na mieste a sú skvelé na dlhodobé skladovanie vecí, ktoré nepoužívate každý deň, ako sú štartovacie káble alebo núdzová súprava na cestách. Car Trunk Organizer od Fortem je skvelou voľbou, ak hľadáte odolný organizér, ktorý nestojí príliš veľa. Kliknite sem a zakúpte si organizér Fortem Car Trunk Organizer alebo pokračujte v čítaní a zistite viac o tomto vysoko hodnotenom organizačnom doplnku.

24,99 dolárov na Amazone

Fortem Car Trunk Organizer je organizér štandardnej veľkosti s protišmykovou spodnou časťou a pevným rámom a základňou. Je skladateľný pre ľahkú prepravu a skladovanie, keď sa nepoužíva. Obsahuje tri úložné priehradky, ktoré vám pomôžu usporiadať čistiace potreby, kempingové potreby, kancelárske potreby, potraviny a ďalšie. Čo robí tento organizér jedinečným, je možnosť prispôsobiť si úložné priestory. Môžete sa rozhodnúť pridať alebo odstrániť oddiely, aby sa do nich zmestili položky rôznych veľkostí. Okrem 29% zľavy sú tu ďalšie 10% a 5% kupóny, ktoré si môžete vybrať na stránke produktu pred pokladňou. V čase písania tohto článku, Fortem Car Trunk Organizer získal viac ako 40 000 hodnotení s hviezdičkovým hodnotením 4,7 z 5 hviezdičiek.

Kľúčové špecifikácie:

  • Hmotnosť: 3,7 libier
  • Maximálna kapacita: 40 libier
  • Rozmery: 14,5" š x 20" d x 10" v
  • Protišmyková spodná časť
  • Skladacie
  • Tri odkladacie priehradky
  • Viac ako 40 000 hodnotení so 4,7 z 5 hviezdičiek

Ďalšie top výbery:

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY