pondelok, 29 apríla, 2024

2 členovia posádky hospitalizovaní pri nehode pri natáčaní filmu Eddieho Murphyho „The Pickup“ pre Amazon MGM

Dvaja členovia posádky boli hospitalizovaní a niekoľko ďalších bolo zranených pri nehode na natáčaní filmu „The Pickup“ spoločnosti Amazon MGM Studios s Eddiem Murphym v hlavnej úlohe, ktorý sa natáča neďaleko Atlanty.

Podľa agentúry Associated Press došlo v sobotu 20. apríla počas nakrúcania k zrážke osobného auta a nákladného auta, keď sa kamión zachytil a narazil do druhého vozidla. Zdroj opísal incident pre agentúru AP ako „podivuhodnú nehodu“ a uviedol, že sekvencia bola nacvičená s náležitými bezpečnostnými opatreniami.

Z dvoch hospitalizovaných členov posádky, ktorých mená neboli zverejnené, zostáva jeden hospitalizovaný. Zranenia zahŕňali hrbole, modriny a zlomeniny kostí, podľa AP a očakáva sa, že všetci zranení členovia posádky sa úplne zotavia.

Sekvenciu hral druhý tím filmu, ktorý natáča časti filmu bez hlavných hercov. Murphy a herci Keke Palmer a Pete Davidson neboli podľa AP v čase nehody na nakrúcaní.

„Bohužiaľ, sekvencia nešla podľa plánu a v dôsledku toho bolo zranených niekoľko členov posádky,“ povedal pre IndieWire hovorca Amazon MGM Studios. „Stále sme v procese zhromažďovania faktov o tom, čo sa stalo a prečo, ale v prvom rade naše myšlienky sú s tými, ktorí sa zotavujú. Blaho celého štábu a hereckého obsadenia je našou prvou prioritou a naďalej budeme trvať na najvyšších priemyselných štandardoch bezpečnosti pri natáčaní. Všetky bezpečnostné opatrenia boli pred natáčaním skontrolované a monitorované."

Samotné štúdio nezverejnilo podrobnosti o zraneniach ani o zainteresovaných jednotlivcoch.

Zástupcovia IATSE, odborového zväzu, ktorý zastupuje členov posádky, uviedli pre IndieWire vo vyhlásení, že začali vyšetrovanie nehody.

Tim Story režíruje film The Pickup, v ktorom si zahrali aj Andrew Dice Clay, Eva Longoria, Ismael Cruz Cordova, Jack Kesy a Marshawn Lynch. Film nemá dátum premiéry, no podľa agentúry AP sa neočakáva, že by sa produkcia v dôsledku nehody oneskorila.

Vo februári bol montér JC „Spike“ Osorio zabitý po páde z krokvy na natáčaní seriálu Marvel „Wonder Man“ v Los Angeles.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY