pondelok, 29 apríla, 2024

Manse Maxa Azriu prichádza na trh, zoznam domov Edwarda Ficketta a ďalšie správy o nehnuteľnostiach

Pozostalosť Maxa Azriu ide do dražby

Takmer 20 rokov po kúpe panstva Holmby Hills so svojím zosnulým manželom, módnym návrhárom Maxom Azriom, sa Lubov Azria chystá poslať ho do aukcie. Azriaovci starostlivo zrenovovali dom, keď ho kúpili v raných rokoch, ale je na trhu aj mimo neho od roku 2015, keď bol kótovaný na 85 miliónov dolárov. Keďže najnovšia požadovaná cena je 55 miliónov dolárov, očakáva sa, že ponuka na nehnuteľnosť so 14 spálňami a 25 kúpeľňami bude začínať na 38 miliónoch dolárov.

Hlavné sídlo takmer trojhektárového pozemku navrhol Paul R. Williams , ústredná postava architektúry Los Angeles 20. storočia. Williams vytvoril domy pre Lucille Ball, Cary Grant a Frank Sinatra, okrem iných významných osobností. Architekt pracoval v rôznych štýloch oživenia, vrátane gruzínskeho koloniálneho, čoho príkladom je panstvo Azria. V súčasnej podobe štruktúra s rozlohou 30 000 štvorcových stôp neobsahuje nedostatok súčasných aktualizácií, vrátane kina s rozlohou 5 500 štvorcových stôp, masívnych šatníkov a kúpeľov v štýle hammam v bazéne. Nehnuteľnosť má tiež nekonečný bazén, skleník a päť záhrad, z ktorých jedna je sprevádzaná čajovňou.

„Keď sa pripravujeme na rozchod s naším domom, uvažujeme o našom pôvodnom zámere – vytvoriť prostredie, kde sa môžeme inšpirovať,“ zdieľal Lubov Azria vo vyhlásení. „Chceli sme spojiť koncept, že domov by mal byť ich utópiou, stredobodom rodiny a priateľov, centrom osláv a zábavy, miestom, ktoré podnecuje tok kreativity a predstavivosti.“

Aukciu organizuje Concierge Auctions online od 9. mája do 23. mája.

Strešný apartmán v rezidencii Astor na Upper West Side.

Rendering: Binyan Studios

Penthouse v The Astor ponúka 14 miliónov dolárov

Bytové domy Astor na Upper West Side v New Yorku, postavené členom jeho legendárnej rodiny menovcov v roku 1901, sú uprostred pretvárania. Pod vedením vývojárov z CIM Group, BP Architects a interiérovej firmy Pembrooke & Ives upravili existujúce jednotky nehnuteľnosti a pridali tri úplne nové strešné byty na vrchol historických štruktúr. Jeden z týchto duplexných penthouse sa práve dostal na trh za 13,95 milióna dolárov.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY