nedeľa, 28 apríla, 2024

Mel Brooks hovorí o svojej láske k Hviezdnym vojnám a dráždi pokračovanie Spaceballs

Niektoré z našich legiend všetkých čias sa tam dostanú o niekoľko rokov, a ak máte možnosť ich vidieť, mali by ste, pretože neviete, kedy a či vôbec, budete mať príležitosť znova. Medzi týmito ľuďmi je ikonický herec, režisér, spisovateľ a komediálny génius Mel Brooks, ktorý má 97 rokov, no nehrá o deň viac ako 85 rokov. Brooks bol tento víkend na festivale TCM Classic Film Festival v Hollywoode, aby predstavil svoj film z roku 1987. , Spaceballs , a on bol všetko, čo by ste chceli, a ešte viac.

Muž za Young Frankensteinom, Blazing Saddles a The Producers po tom, čo vstal do standing ovation, ignoroval otázky Bena Mankiewicza z TCM a začal sa rozbiehať na neuveriteľných tangentoch . Niektoré sa týkali tvorby týchto filmov. Iné boli o jeho začiatkoch na javisku. Dokonca si spomenul na čas, keď mal večeru s Alfredom Hitchcockom (aby získal jeho súhlas s podvodom Vysoká úzkosť ), kde Hitchcock zjedol plné jedlo so steakom, krevetami a ďalšími, bol po ňom stále hladný a potom si znova objednal celé jedlo. Boli to veselé, nezabudnuteľné chvíle.

Ale všetci tam boli, aby videli Spaceballs a nakoniec sa rozhovor zvrtol na to, aj keď krátko. Tu je rýchle video, ktoré sme chytili zo sedadiel.

Riaditeľ Spaceballs Mel Brooks hovorí o Hviezdnych vojnách.

Riaditeľ Spaceballs Mel Brooks hovorí o Hviezdnych vojnách.

V klipe uvidíte, že Brooks potvrdzuje príbeh, ktorý sme vždy počúvali o jeho práci s Georgom Lucasom. Lucas bol s paródiou v pohode, pokiaľ Brooks nevyrobil žiadny vlastný tovar, ktorý nikdy nemal. Ale Brooks sa pýtal, je to stále pravda? Čo keby niekedy existoval Spaceballs 2 ? Povesti sa šíria už desaťročia a teraz s pôvodným distribútorom filmu MGM, ktorý vlastní Amazon, môžu tieto klebety opäť prebublávať, najmä keď to Brooks po všetkých tých rokoch stále uvádza ako možnosť. (Žartoval? Takmer určite. Ale odvážme sa snívať.)

Brooks tiež hovoril o svojej adorácii pre franšízu, ktorá inšpirovala jeho film. „Miloval som to. Ten obraz sa mi páčil,“ povedal o Star Wars . "Považoval som to za nezvyčajné. Myslel som si, že je to neuveriteľne originálne a bola to kombinácia všetkých vecí, ktoré som miloval, keď som bol malý, ako Ivanhoe a Robin Hood . Bolo to niečo ako rozprávka so zapsom. Veľa prešľapov. Ale bolo dobre. Bol to dobrý film a mal srdce na správnom mieste.“

Brooks má srdce na správnom mieste, aj po takmer storočí sa stále smeje a robí každého šťastným.

Spaceballs sa momentálne vysiela na Max . Filmy Star Wars sú na Disney+.


Chcete viac noviniek io9? Zistite, kedy môžete očakávať najnovšie vydania Marvel , Star Wars a Star Trek , aké budú ďalšie novinky DC Universe vo filme a televízii a všetko, čo potrebujete vedieť o budúcnosti Doctora Who .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY