sobota, 27 apríla, 2024

Rebel Moon – Časť druhá nemohla celkom zatmiť časť prvá

Rebel Moon: Druhá časť úplne nedosiahla čísla prvej časti.

Rebel Moon: Druhá časť nedosiahla úplne čísla prvej časti .
Obrázok : Netflix

Po štvrtom mesiaci čakania sa diváci Netflixu zišli v desiatkach miliónov, aby videli, ako skončila sága Rebel Moon Zacka Snydera , ale toto číslo úplne nedosiahlo číslo prvého filmu.

Rebel Moon – Časť 2: The Scargiver bol minulý týždeň filmom číslo jedna od Netflixu v angličtine s hlásenými 21,4 miliónmi zhliadnutí , čím sa dostal do top 10 v 92 krajinách. Niektorých divákov to dokonca vrátilo k prvej časti, keďže Rebel Moon – Part One: A Child of Fire mal počas týždňa tiež 5,5 milióna divákov. Nový film však nedosiahol sledovanosť decembrového debutu prvého, ktorý mal 23,9 milióna videní.

Takže, čo nám to hovorí? Boli všetci príliš zaneprázdnení počúvaním Taylor Swift? Je to možné. Ale najzrejmejší a najpravdepodobnejší scenár je po prevažne negatívnych recenziách na prvý, ako aj druhý film, jednoducho nebolo toľko túžby a vzrušenia, aby sa ľudia ponáhľali k televízorom a vysielali to. Aby sme boli spravodliví, stále je to len o 2,5 milióna divákov menej. To nie je vôbec zlé z presne rovnakých dôvodov. Iný spôsob, ako sa na to pozrieť, je z 23,9 milióna ľudí, ktorí sledovali Rebel Moon – časť jedna počas prvého víkendu, ale všetci okrem 2,5 milióna sa vrátili, aby videli druhú časť. Zhruba, samozrejme.

Otázkou je, či je 21,4 milióna dosť veľké číslo na to, aby sa Snyder vracal do svojho vesmíru? The Scargiver nedokončí príbeh svojich hlavných postáv ani zďaleka a Snyder povedal, že má viac príbehov, ktoré by chcel povedať. Čo sa Netflix rozhodne urobiť, uvidíme v najbližších týždňoch.


Chcete viac noviniek io9? Zistite, kedy môžete očakávať najnovšie vydania Marvel , Star Wars a Star Trek , aké budú ďalšie novinky DC Universe vo filme a televízii a všetko, čo potrebujete vedieť o budúcnosti Doctora Who .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY