sobota, 27 apríla, 2024

Trailer Deadpool & Wolverine obsahuje skvelé veľkonočné vajíčko pre fanúšikov komiksov Marvel

Rob Liefeld je spolutvorcom Deadpoola a je tiež umelcom Marvel Comics, ktorý sa dostal do popredia vďaka práci na komiksoch ako „New Mutants“ a „X-Force“. Napriek tomu, že sa mu pripisuje spoluvytvorenie filmu Merc with a Mouth, ako aj Cablea, ktorý cestuje v čase, je Liefeld známy aj pre niektoré neslávne hrozné ilustrácie z obálok a stránok Marvel Comics. Možno ste niekedy videli Liefeldovu kresbu Kapitána Ameriky, ktorá sa občas objavila online, vrátane toho , keď išlo minulý rok do aukcie , a je to jeden z najčastejšie zosmiešňovaných komiksových obrázkov z jeho histórie v Marvel:

Ale Liefeld nie je známy len tým, že kreslí smiešne veľké truhlice, ako je táto. Je tiež známy tým , že sa vyhýba kresleniu nôh vo svojich umeleckých dielach a jednoducho ich kreslí zle . Liefeld je taký zlý v kreslení chodidiel, že raz nakreslil členke tímu X-Men Jubilee ľavú nohu na pravú nohu (pozri nižšie) a nie je to jediný prípad, kedy urobil takú chybu.

V skutočnosti bol v "Deadpool 2" dokonca vtip, v ktorom Wade Wilson vyjadruje, aká hlúpa je Dominova superschopnosť šťastia, keď sa nahlas spýtal: "Akú vymakanú, sklenenú fajku sajúci freakshow výtvarník komiksu vymyslel s tým malým gaštanom? Pravdepodobne chlap, ktorý nevie kresliť nohy!" Sám Liefeld ocenil vtip , ktorý Reynolds v skutočnosti navrhol tvorcovi komiksu predtým, ako urobil konečný strih. Takže si môžete byť istí, že je na palube s týmto roubíkom, ktorý dáva jeho meno do obchodu s obuvou s názvom Liefeld's Just Feet.

Je to odkaz, ktorý fanúšikovia Marvel Comics ocenia a teraz, keď ste povestnú Liefeldovu históriu pochopili komiksovými nohami, môžete sa na tom zasmiať aj vy. Keď sa „Deadpool & Wolverine“ dostane do kín 26. júla 2024, takýchto meta odkazov bude určite oveľa viac.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY