nedeľa, 28 apríla, 2024

Sprievodca piatkovou tanečnou hudbou: Najlepšie nové skladby týždňa od Justice, Hyperbeam, Salute a ďalších

Sledujte Latin American Music Awards

Tento týždeň v tanečnej hudbe: Hovorili sme so súčasnou hviezdou obalu Billboard Peggy Gou o jej vzostupe a pripravovanom debutovom albume, hovorili sme o číslach so Stevom Aokim, dozvedeli sme sa hodnotu globálneho priemyslu tanečnej hudby v roku 2023 uprostred IMS Ibiza a videli sme Dua Lipa zapíšte sa do histórie Hot Dance/Electronic Songs.

Preskúmajte

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

Pozrite si najnovšie videá, grafy a novinky

A samozrejme sme počuli čerstvú hudbu. Toto sú najlepšie nové tanečné projekty týždňa.

HYPERBEAM, „Dobre, dobre“

Hyperbeam, spoločný projekt austrálskeho producenta Odd Mob a umelca Omnoma z LA, dnes vydáva svoje debutové EP prostredníctvom Insomniac Records. The Unexplained je štvorstopové spojenie tech housu a basového housu, ktoré je ponorené do všeobecne raveovej neskorej nočnej atmosféry, ktorá bude určite dobre fungovať počas nadchádzajúcich setov dua na festivaloch vrátane EDC Las Vegas, Hangout Fest, Ubbi Dubbi, The Concourse Project. a Elektrický les. Už predtým vydané skladby „All Day, All Night“ a „Mind Awake, Body Asleep“ sa stali scénickými hitmi a rovnako hypnotická „Okay Fine“ sa pravdepodobne stane rovnakým.

Spravodlivosť, hyperdráma

Po mesiacoch humbuku, spolu s debutom nového živého vystúpenia na Coachelle začiatkom tohto mesiaca a predchádzajúcim príbehom z obálky Billboard , prišiel štvrtý štúdiový album od Justice prostredníctvom dlhoročného vydavateľstva tohto dua, Ed Banger Records. Prvý štúdiový album francúzskeho dua od roku 2016 — „Pretože cyklus albumov je zakaždým taký dlhý, obaja si hovoríme: ‚Dobre, nájde sa ešte niekto, koho to bude zaujímať?‘“ Augé nám vtipne povedal – Hyperdrama je často intenzívna, niekedy ľahko psychedelická a celkovo uspokojivá kolekcia 13 skladieb, ktorá obsahuje prvky klasickej Spravodlivosti a zároveň posúva ich katalóg vpred do kaleidoskopickej budúcnosti.

Na albume sa podieľajú špičkoví spolupracovníci ako Miguel, Thundercat, Conan Moccasin a Kevin Parker, pričom posledný spomínaný umelec sa objavil v hlavnom singli albumu „One Night/All Night“ a práve vydanom „Neverender“ – kĺzavý, pútavý, ľahký. psychedelická melodická produkcia, v ktorej hlas austrálskeho speváka a producenta nadobúda rovnakú kvalitu sláčikov ako diskotéka, z ktorej je skladba štruktúrovaná.

pozdrav a Rina Sawayama, „záchrana kvetov“

Pozdrav domáceho producenta so sídlom vo Viedni – umelca z Billboardu z roku 2023 , ktorého si treba pozrieť – pripravuje pôdu pre ich debutový album True Magic s hlavným singlom projektu „Saving Flowers“, sviežou jacking house produkciou vybavenou hodvábnymi vokálmi od Rina Sawayama. Na nadchádzajúcom albume salute, ktorý vychádza v júli cez Ninja Tune, sú aj Disclosure, Empress Of, Karma Kid, Sam Gellaitry, piri, Léa Sen, LEILAH a Nakamura Minami, pričom producent sa objavil v dome na anglickom vidieku, aby spolupracoval s touto partiou. . „V tanečnej hudbe sa vždy zdá, že sa zameriavate na to, aby ste všetko robili sami,“ hovoria, „ale chcel som okolo seba získať tím, ktorý by rozvíjal nápady, ktoré som mal. Jedna vec, na ktorú som naozaj hrdý, je, aká organická je práca so spolupracovníkmi.“

Chris Lake a Sammy Virji, „Summertime Blues“

Je len apríl, ale Chris Lake, britský producent Sammy Virji a spevák The Boxer Rebellion Nathan Nicholson už majú letné blues. Trať, jemne narážajúca óda na zbavenie sa spomienok, ktoré strašia, prináša zaujímavú kľúčovú zmenu vo svojej záverečnej fáze, ako keď letné slnko konečne spáli všetko, čo vás trápilo. "Chceli sme kvapku, ktorá by sa cítila ako slnečné teplo a tak sa cítim," hovorí Lake o skladbe, ktorá vychádza cez Astralwerks a jeho vlastné Black Book Records.

Kasbo, “Resenären”

V našej hyperrýchlostnej ére sa sedem minút môže zdať ako večnosť. Odporúčame vám prestať s tým, čo robíte, zavrieť oči a venovať toľko času novinke od švédskeho producenta Kasba, ktorý na „Resenären“ prináša emotívnu a stále sviežejšiu produkciu, ktorá nemá vokály, ale stále je ľahká. vysiela posolstvo mozgovej blaženosti.

„Cieľom tejto skladby bolo vziať poslucháča na cestu a venovať mu čas,“ hovorí producent. „Názov ‚Resenären‘, čo vo švédčine znamená ‚cestovateľ‘, o tom tak trochu hovorí. Keďže sa téma môjho albumu sústreďuje na spomaľovanie v neustále sa zrýchľujúcom svete, chcel som tento koncept posunúť a dať si čas na to, aby som s touto skladbou viedol ku konečnému vyvrcholeniu. Za 7 minút je to najdlhšie, čo som kedy urobil.“ Kasboov album The Learning Of Urgency vychádza 7. júna cez Odeszský Foreign Family Collective.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY