nedeľa, 28 apríla, 2024

Frank Turner oznamuje letné turné po Veľkej Británii v roku 2024

Frank Turner oznámil turné po Veľkej Británii, ktoré sa začne koncom tohto leta.

Turner a jeho skupina The Sleeping Souls odštartujú turné v Glastonbury 28. júna, kde majú vystúpiť na pódiu Avalon. Potom sa dostanú naprieč Spojeným kráľovstvom so zastávkami v Manchestri, Leedse, Glasgowe, Southamptone, Birminghame, Nottinghame, Cardiffe, Oxforde a Norwichi. Dátumy titulkov sa uzavrú v Suffolku 26. júla.

Meffs budú slúžiť ako podpora pri otváraní. Predpredaj vstupeniek sa začne zajtra (24. apríla) pre fanúšikov, ktorí si dnes (23. apríla) do 23:59 predobjednali pripravovaný Turnerov album 'Undefeated'. Predpredaj sa spustí v stredu 24. apríla o 11:00.

Všeobecný predaj vstupeniek sa začne v piatok (26. apríla) o 10:00 BST. Pozrite si úplný zoznam dátumov nižšie a navštívte tu, kde si môžete kúpiť vstupenky .

Dátumy turné Frank Turner & The Sleeping Souls 2024 vo Veľkej Británii sú:

JÚN
28 – Glastonbury, Avalon Stage

JÚL
13 – Cheltenham, 2000 Trees Festival
14 – Manchester, akadémia 2
15 – Leeds. Spoločenský klub Brudenell
16 – Glasgow, Garáž
18 – Southampton, 1865
19 – Birmingham, akadémia 2
20 – Nottingham, Záchranné miestnosti
22 – Cardiff, Električka
23 – Oxford, 02 Academy 2
24 – Norwich, Epic Studios
26. – Suffolk, Latitude Festival

Turner v tlačovej správe o nadchádzajúcich dátumoch povedal: „Blížime sa ku dňu, kedy je na svete 'Undefeated'. Oznámili sme a vypredali 14 koncertov v Spojenom kráľovstve – všetky v ten istý deň – tak poďme pridať niekoľko ďalších! Tento júl prinesiem turné, nový album, Sleeping Souls a mojich vynikajúcich priateľov The Meffs na sériu stretnutí v miestnostiach, ktoré dobre poznám a milujem po celom Spojenom kráľovstve, medzi našimi festivalovými vystúpeniami.

Oznámenie o jeho turné po Veľkej Británii prichádza po tom, čo oznámil svoj pokus prekonať rekord v počte vystúpení odohraných za 24 hodín na počesť Music Venue Trust .

Na oslavu svojej nadchádzajúcej 3000. vystúpenia a vydania svojho 10. albumu 'Undefeated' 3. mája sa Turner pokúsi odohrať 4. mája 15 vystúpení s minimálne 20-minútovými setmi. Turner sponzorovaný taxi aplikáciou FREENOW precestuje približne 500 míľ hrať predstavenia z Liverpoolu do Southamptonu.

Turner o svojej výzve hovorí: „S takmer 3 000 vystúpeniami, ktoré mám na konte, som nikdy nebol z tých, ktorí by robili veci polovične alebo sa vyhýbali výzve – raz som hral všetkých 50 amerických štátov za 50 dní, preboha. Pri vydaní môjho desiateho štúdiového albumu „Undefeated“ sa pokúsim o svetový rekord: najväčší počet koncertov v rôznych mestách za 24 hodín.

"Nie je to len sebapropagácia," dodal. „Na koncertoch spolupracujeme s 13 nezávislými obchodmi s nahrávkami a 15 nezávislými lokálnymi hudobnými priestormi, pričom zdôrazňujeme dva kúsky podzemnej infraštruktúry, na ktorých mi záleží najviac. Bude to ťažké, ale dúfam, že aj zábavné. Poď dole na show!"

Lístky nájdete tu a tesný harmonogram Turnerovej výzvy nájdete nižšie:

Turner medzitým v januári tohto roku oznámil svoj nový rekord a zdieľal ho o „prežití a vzdore, ale aj o rekorde so zmyslom pre zábavu a sebapodceňovanie“.

„19 rokov mojej sólovej kariéry stále stojím a vydávam niektoré zo svojich najlepších diel. Je to príjemné."

Pre NME tiež hovoril o dôležitosti navštevovania koncertov po Covid-19, keď povedal: „Snažíme sa ľuďom pripomenúť, že chodiť na nezávislé koncerty je zábava, a učíme deti, ktoré dosiahli plnoletosť v roku 2020 alebo 2021, že to tak je. skvelá vec. Moja úloha v tomto je dvojaká – kričať o tom vždy, keď môžem, byť pozitívny a povedať, že je to naozaj skurvená skvelá vec ísť na nezávislé koncerty.

"Nechoď kurva na koncert v aréne, kde ti za pivo účtujú deväť libier!"

Predtým MVT udelil Turnerovi cenu za mimoriadny úspech za hosťovanie 27 vystúpení, ktoré priamo umožnili ľudovým hudobným priestorom prežiť koronavírusovú krízu a vyzbierali takmer 300 000 libier.


source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY