sobota, 27 apríla, 2024

Tu je miesto, kde môžete sledovať „Dune: Druhá časť“ online

Ak si zakúpite nezávisle skontrolovaný produkt alebo službu prostredníctvom odkazu na našej webovej stránke, spoločnosť Rolling Stone môže získať províziu od partnera.

"Mali ste niekedy sen o svojej prvej jazde?" Zendayina Chani sa pýta postavy Timothée Chalameta Paula Atreidesa v traileri na Dune: Part Two .

Od svojej premiéry začiatkom tohto roka sa Villeneuveova Duna: Druhá časť stala najlepšie zarábajúcim filmom roku 2024 podľa rôznych variet , vďaka čomu je pravdepodobné, že fanúšikovia môžu v budúcnosti očakávať tretiu časť . Pokračovanie malo dokonca svoje vlastné zberateľské vedro na popcorn , ktoré sa stalo virálnym a inšpirovalo náčrty SNL . A teraz si fanúšikovia môžu pozrieť najnovší sci-fi trhák od režiséra Denisa Villeneuvea online.

Kde sa pozerať na Dunu : Druhá časť online

Hľadáte, kde sa dá pozerať Dune 2 online? Prečítajte si nášho rýchleho sprievodcu:

Stream Dune: Druhá časť o Prime Video

Po tom, čo v pokladniach po celom svete zarobilo takmer 700 miliónov dolárov , sa epické pokračovanie založené na klasickom románe Franka Herberta konečne dostalo na streamovanie – teraz si ho možno prenajať alebo kúpiť na Prime Video .

Chcete fyzickú kópiu? Fanúšikovia si teraz môžu Dune: Part Two predobjednať na Blu-ray a DVD pred dátumom vydania 14. mája 2024.

Kde sledovať streamovanie 2. časti Duny online

Kúpiť

Blu-ray + digitálny

Okrem Chalameta a Zendaya si v Dune: Part Two zahrali aj Florence Pugh ako princezná Irulan, Austin Butler ako Feyd-Rautha, Javier Bardem ako vodca fremenov Stilgar, Josh Brolin a Rebecca Ferguson ako Lady Jessica. Villeneuve režírované pokračovanie pokračuje tam, kde Dune: Part One skončila, „preskúma mýtickú cestu Paula Atreida (Chalamet), keď sa spája s Chani (Zendaya) a fremenmi na vojnovej ceste pomsty proti sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu. . Tvárou v tvár voľbe medzi láskou svojho života a osudom známeho vesmíru sa snaží zabrániť hroznej budúcnosti, ktorú môže predvídať iba on,“ uvádza sa v synopse filmu na Amazone .

V recenzii filmu Duna: Druhá časť od Rolling Stone David Fear píše: „Odchádzame tak, ako sme prišli, s vedomím, že je na ceste viac, no napriek tomu opilý z milostných trojuholníkov a bitiek, ktoré povedú k ešte väčším konfliktom medzi ľuďmi. rozbité, bojujúce domy. Nie je spoilerom povedať, že scéna je pripravená na tretí film. Dovtedy vás však Villeneuve a jeho herecké obsadenie nechajú vysoko v koreni pokračovania sci-fi, ktoré sa zdá väčšie, odvážnejšie a akosi lepšie ako to, čo bolo pred ním.“

Kde sa pozerať na Dunu: Prvá časť online

Ešte ste nevideli najnovšie filmy o Dunách ? Môžete sledovať, kde to všetko začalo, a streamovať Dune: Part One na Prime Video a Max . Je tiež k dispozícii na prenájom od 3,79 USD v čase písania tohto článku alebo na zakúpenie za 14,99 USD na Amazone . Dune z roku 1984, ktorú režíroval David Lynch, je medzitým tiež k dispozícii na prenájom na Prime Video od 3,79 USD a na vlastnenie za 14,69 USD na Amazone.

Kde sledovať streamovanie 2. časti Duny online

Prečítajte si to

Brožovaná väzba

Samozrejme, ak si chcete prečítať Herbertov bestseller, môžete si vziať Dunu v mäkkej väzbe a pevnej väzbe . Fanúšikovia Duny si tiež môžu vypočuť audioknihu s bezplatnou skúšobnou verziou Audible pred alebo po zhliadnutí druhej časti .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY