sobota, 27 apríla, 2024

Nový trailer Deadpoola a Wolverina je plný mutantov

Obrázok k článku s názvom Deadpool & Wolverinov nový trailer je plný mutantov

Snímka obrazovky : Marvel

Náš prvý pohľad na Deadpoola a Wolverina začiatkom tohto roka sa výrazne opieral o obchodníkov s oficiálnym príchodom do Marvel Cinematic Universe – ako o jeho možného záchrancu . Ale, samozrejme, tentoraz nie je Wade jediným chlapíkom v názve, takže je vhodné, že náš najnovší vzhľad nám dáva o niečo viac, do čoho môžeme zaboriť pazúry.

Dnes Marvel zverejnil úplne nový trailer na Deadpool & Wolverine , ktorý nám dáva trochu viac tušenie o tom, čo privedie Deadpoola do cesty jednej z najikonickejších verzií jednej z najikonickejších X-Men postáv zo všetkých. čas: Pohľad Hugha Jackmana na Wolverina.

Deadpool & Wolverine | Oficiálny trailer | V divadlách 26. júla

Je to však film od Marvelu v roku 2024, takže aj mimo Logana – prezentovaného tu ako umytého, traumatizovaného bývalého hrdinu, ktorý zjavne odsúdil celý svoj svet – sa deje veľa multiverzálnych hrozieb. A tiež sa nám naskytne ďalší pohľad na tajomného darebáka Emmy Corrinovej… a hoci ich meno nie je vyslovené, vďaka ich vzhľadu a schopnostiam to vyzerá stále viac a viac, akoby sme mali dočinenia s jedným z najfascinujúcejších X-Men darebákov. celý čas : Cassandra Nova, architektka genocídy v Genoshane .

Tu je aj niekoľko plagátov na oslavu.

Deadpool & Wolverine prídu do kín 26. júla.


Chcete viac noviniek io9? Zistite, kedy môžete očakávať najnovšie vydania Marvel , Star Wars a Star Trek , aké budú ďalšie novinky DC Universe vo filme a televízii a všetko, čo potrebujete vedieť o budúcnosti Doctora Who .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY