pondelok, 29 apríla, 2024

Kúpeľňová kolekcia Miko od Scavolini

Dezeen Showroom: Kolekcia Miko, ktorej cieľom je demonštrovať charakteristické využitie čistých línií talianskej značky Scavolini , ponúka flexibilný prístup k kúpeľňovým skrinkám .

Rad kúpeľňových jednotiek Miko je navrhnutý Scavoliniho výskumným a vývojovým laboratóriom Vuesse a vyznačuje sa technickou inováciou a estetickým prepracovaním.

Kúpeľňová kolekcia Miko od Scavolini
Kolekcia kúpeľňového nábytku Miko sa vyznačuje čistými, modernými líniami

Dvere majú profil v tvare písmena L, čo umožňuje čistý povrch na čelách a kombináciu funkčnosti a geometrického zdobenia, pretože horná časť dverí skrýva úchyt.

Kolekcia Miko je ponúkaná v širokej škále farieb, povrchových úprav a textúr, vrátane troch nových farieb Scavolini s perleťovým efektom – Cuvée, Pas Dosé a Perlage – ktoré majú elegantný vzhľad.

Kúpeľňová kolekcia Miko od Scavolini
Dvere majú profil v tvare L

Voliteľné povrchové úpravy zahŕňajú dvere s lakovanými lamelami alebo laminovanými lištami pre vertikálne vzorovanie a rámové hliníkové dvere so sklenenou alebo drôtenou sieťkou.

Rad Miko je určený na vytváranie vlastných konfigurácií a možno ho zladiť s rôznymi umývadlami, toaletnými doskami a zrkadlami.


Detaily produktu:

Produkt: Miko
Značka: Scavolini
Kontakt: [e-mail chránený]

Showroom Dezeen

Dezeen Showroom ponúka cenovo dostupný priestor pre značky na uvádzanie nových produktov a predvádzanie svojich dizajnérov a projektov obrovskému globálnemu publiku Dezeen. Pre viac informácií e-mailom [email protected] .

Dezeen Showroom je príkladom partnerského obsahu na Dezeen. Viac informácií o partnerskom obsahu nájdete tu .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY