sobota, 27 apríla, 2024

Ako sa pozerať na klamstvá lásky, ktoré krvácajú doma

Uštipnite sa, ľudia. Akokoľvek sa môže zdať zázračné, že film tak výstredný, komplexný a inkluzívny ako „Love Lies Bleeding“ skutočne existuje a dostal široké uvedenie, buďte si istí: Je skutočný a je veľkolepý. A je tu ešte viac dobrých správ. Zatiaľ čo sa film naďalej hrá v kinách a teraz bol sprístupnený na prenájom alebo nákup v digitálnej podobe, A24 sa už pripravuje na svoje domáce mediálne vydanie. Podľa štúdia si fanúšikovia budú môcť znovu prežiť všetok krvou nasiaknutý, svalnatý neporiadok na DVD a Blu-ray od 4. júna 2024. Ale počkajte, je toho viac!

Ako vydanie A24, spoločná dohoda s Warner Bros. Discovery ( ako /Film predtým uvedený tu ) znamená, že diváci budú môcť streamovať „Love Lies Bleeding“ bez dodatočných nákladov … za predpokladu, že sú predplatiteľmi Max, z samozrejme. Zatiaľ nebol oznámený žiadny oficiálny dátum vysielania, ale film s Kristen Stewart, Katy O'Brian, Jena Malone, Anna Baryshnikov, Dave Franco a Ed Harris sa nakoniec pripojí k ďalším nedávnym titulom A24, ktoré sa momentálne vysielajú na Max, ako napríklad „The Zóna záujmu, „Scenár snov“, „Priscilla“ a ďalšie. Zatiaľ môžu fanúšikovia vyraziť do telocvične v očakávaní, že z pohodlia domova znova zachytia vrcholy a pády „Love Lies Bleeding“.

Od režisérky Rose Glass prichádza nový elektrický príbeh lásky; Samostatná manažérka telocvične Lou sa tvrdo zamiluje do Jackie, ambicióznej kulturistky, ktorá zamierila cez mesto do Vegas za svojím snom. Ich láska však podnieti násilie a vtiahne ich hlboko do siete zločineckej rodiny Lou.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY