nedeľa, 28 apríla, 2024

Paige DeSorbo používa tento základný náter v hodnote 10 dolárov na uzamknutie make-upu na mieste

Zahrnuli sme tieto produkty, ktoré vybrala Paige DeSorbo, pretože si myslíme, že sa vám jej výber bude páčiť. Paige je platenou hovorkyňou programu Amazon Influencer Program. E! má pridružené vzťahy, takže ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov, môžeme získať províziu. Položky predáva predajca, nie E!. Ceny sú presné v čase zverejnenia .

V neustále sa vyvíjajúcom svete kozmetických produktov môže byť hľadanie perfektnej kombinácie na dosiahnutie bezchybného vzhľadu často skľučujúcou úlohou. Vďaka pochopeniu Paige DeSorbo z Summer Hous e je hľadanie spoľahlivej kozmetickej rutiny oveľa jednoduchšie. Paige sa počas nedávnej relácie Amazon Live podelila o vybraný výber zásadných kozmetických prvkov, ktoré menia hru a ktoré spôsobia revolúciu vo vašej rutine.

Medzi jej najlepšie odporúčania patrí základný náter v hodnote 10 dolárov , ktorý Paige trvá na tom, že je oveľa lepší ako drahšie možnosti. Čaro tam nekončí. Paige prisahá na cenovo dostupnú pleťovú vodu zvýrazňujúcu lesk, o ktorej prisahá, že je „doslova najlepšia“. Okrem odporúčaní produktov sa Paige veľkoryso delí o svoje osobné techniky, ako je jej jedinečný prístup k aplikácii maskary , a ponúka neoceniteľné poznatky, ktoré presahujú pokyny na fľaštičke. Vďaka úprimným názorom Paige môžu milovníci krásy dôverovať jej odporúčaniam, ktoré pozdvihnú ich rutinu starostlivosti o pleť a make-up na novú úroveň.

TL;DR:

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY