nedeľa, 28 apríla, 2024

Najlepšie hry pre PS5 na rok 2024: Najlepšie tituly PlayStation, ktoré si môžete zahrať práve teraz

Tento príbeh o samurajskej pomste je ako oživenie japonského filmu. Je tu viacero zrad, smutné úmrtia niekoľkých blízkych spojencov, napäté súboje s mečom, dediny a hrady v obkľúčení a dokonca aj čiernobiely filter „režimu Kurosawa“, ktorý používate počas celej hry. Svet feudálneho Japonska s určitými tvorivými slobodami je nádherný, s poliami trávy a býčími porastmi, ktorými sa preháňate na svojom vernom koňovi, chrámovými „hádankami“, ktorými sa môžete pohybovať, a pevnosťami, ktoré môžete hodnotiť a útočiť.

Keď sa budete predierať hlavnou príbehovou úlohou a viac než dostatočným množstvom vedľajších úloh a výziev, odomknete účinnejšie techniky a postoje s mečom, ako aj nové zbrane a zakázané techniky, ktoré sú úhľadne zakomponované do príbehu samuraja, ktorý sa dostal na zem. hrana. Stále trpí príliš veľkým počtom questov, artefaktov roztrúsených po japonských prefektúrach, ale čistá krása Ghost of Tsushima vás oklame, aby ste uverili, že ide o najväčšiu hru s otvoreným svetom na PlayStation. Nechápte ma zle – je to tam hore.

S novou edíciou Director's Cut na PS5 získate aj dynamické snímkové frekvencie až 60 FPS, vďaka čomu hra vyzerá a pôsobí ešte viac ako pocta japonským filmovým autorom minulosti. Nechýbajú ani triky DualSense, ako je luk, ktorý sa hmatateľne napína, keď stláčate spúšť, a jemné dunenie pri jazde po krajinách Tsushima, Director's Cut pridáva novú, prekvapivo podmanivú kapitolu DLC. Keď budete objavovať ostrov Iki, hra pridá do Jinovho arzenálu niekoľko ďalších trikov a prehĺbi vzťah a históriu medzi hrdinom hry a jeho otcom.

Bez toho, aby sa pokazilo to, čo sa stane, hra inteligentne vloží pôvodný príbeh do DLC, čím zaistí, že bude pevne spojená s hlavnou hrou, a to aj napriek stavu DLC.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY