pondelok, 29 apríla, 2024

Nový Ford Mustang V8 je dostupný ako prepravný motor

Záväzok Fordu k V8 sa neobmedzuje len na jeho rad modelov. Značka ponúka nadšencom niekoľko osemvalcov vo svojom katalógu prepravných motorov a do portfólia práve pridala aktualizovaný 5,0-litrový motor Coyote, ktorý vyvinula na pohon variantov Mustangu 2024.

V8 má priradené číslo dielu M-6007-M50D a je takmer identické s jednotkou, ktorú nájdete v Mustangu GT . Je to celohliníková, 32-ventilová jednotka vybavená priamym vstrekovaním paliva a vstrekovaním paliva, hlavami valcov s vysokým prietokom a duálnymi škrtiacimi klapkami a vo svojej štandardnej konfigurácii vyvinie výkon 480 koní pri 7 150 ot./min. a krútiaci moment 415 libier pri 4 900 otáčkach. . Ak chcete väčší výkon, je to tiež možnosť: Ford vyrába súpravu kompresora , ktorá zvyšuje výkon a krútiaci moment na 810 a 615, keď V8 spaľuje prémiové palivo. Dodáva sa dokonca so zárukou .

Všimnite si, že budete musieť zhromaždiť ďalšie diely, než budete môcť napchať 5.0 do F-100 bez motora, ktorý sedí na boku vášho domu. Súprava obsahuje zväzok motora a dvojhmotový zotrvačník, ale riadiaci modul hnacieho ústrojenstva (PCM), alternátor a držiaky je potrebné zakúpiť samostatne. Ford predáva aj ďalšie voliteľné doplnky vrátane súpravy klimatizácie a plastového krytu motora s emblémom „5.0“.

Vloženie nového motora Mustang do vášho projektu nie je lacné; Ford si za V8 účtuje 11 500 dolárov a spomínané preplňovanie stojí ďalších 9 995 dolárov. Je to obrovská investícia, ale kompromisom je pokoj v duši, ktorý prichádza s používaním nových, továrenských dielov so zárukou.

Do čoho by ste dali V8?

Súvisiace video:

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY