pondelok, 29 apríla, 2024

Sofía Vergara prepustila Beverly Hills Estate v toskánskom štýle za 13,7 milióna dolárov

Po priateľskom rozchode s teraz už bývalým manželom Joeom Manganiellom sa hviezda Griseldy Sofía Vergara rozišla aj so sídlom v Beverly Hills s rozlohou 11 000 metrov štvorcových, ktoré sa s Manganiellom snažili predať od roku 2022.

Podľa TMZ si šťastný kupec v utorok vyzdvihol príbytok so siedmimi spálňami a 11 kúpeľňami za 13,7 milióna dolárov – takmer o 6 miliónov dolárov menej ako pôvodná požadovaná cena 19,6 milióna v roku 2022. Náklady sa najskôr znížili na 17,99 milióna dolárov v roku v lete 2023, keď sa páru nepodarilo nájsť žiadnych odberateľov ani po roku na trhu, a ešte viac sa znížil skôr v roku 2024, keď bol opätovne kótovaný za 13,9 milióna dolárov. Vergara, ktorá sa objavila na marcovej obálke AD vo svojom novom dome v Beverly Park, a jej bývalý zaplatili za nehnuteľnosť niečo vyše 10 miliónov dolárov asi pred desiatimi rokmi.

Nie je jasné, či súčasné úrokové sadzby a stagnujúci stav kalifornského trhu s nehnuteľnosťami majú niečo spoločné s predĺženou dobou predaja, ale zdá sa nepravdepodobné, že by oneskorenie malo niečo spoločné s estetikou domu. Trojposchodový dom v toskánskom štýle, opísaný v predchádzajúcom popise ako „rafinovaný a romantický“, je skrytý za dospelými živými plotmi a mohutnými klenutými bránami na pozemku s rozlohou pol hektára.

Otvorené dvere obchodu

Keď šéfkuchár Joshua Weissman víta AD vo svojom dome v Austine v najnovšej epizóde Open Door, žartuje, že v skutočnosti nebýva v kuchyni.

Krémová béžová paleta zaplavuje interiéry, kde vstupná hala s dvojitou výškou vedie do formálnych obývacích izieb a jedální, obe s hlbokými kazetovými stropmi a korunnou lištou. Gurmánska kuchyňa s dvojitým drezom a mohutným stredovým ostrovčekom završuje trámový strop. Verejné miestnosti sú všetky uzavreté francúzskymi dverami, ktoré vedú do upraveného dvora, doplneného sviežou lodžiou, bazénom a kúpeľmi a posedením pri bazéne. Všetkých sedem spální má vlastnú kúpeľňu a hlavná spálňa má veľkú vonkajšiu terasu s kamenným krbom a posedením. Medzi ďalšie luxusné prvky príbytku patrí mokrý bar, vínna pivnica s 3 000 fľašami, degustačná miestnosť, posilňovňa a veľké domáce kino zdobené tmavým drevom.

Stať sa členom

Nenechajte si ujsť exkluzívny workshop AD PRO—Photo Finish: Ako predviesť svoj projekt

Šípka

Bývalý pár A dal dom na predaj v roku 2020, keď bola dokončená renovácia ich domu v Beverly Park s rozlohou 17 000 štvorcových stôp.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY