nedeľa, 28 apríla, 2024

Ďalší zlý film si našiel režiséra, pretože hororová franšíza neustále rastie

Galluppi je relatívnym nováčikom, pričom ako jeho celovečerný režijný debut slúži kriminálny triler „The Last Stop in Yuma County“. (Má byť vydaný koncom tohto roka.) Raimi, ktorý naposledy režíroval "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" pre Marvel Studios, je príliš zaneprázdnený na to, aby režíroval nový film v sérii, ktorú začal pred všetkými tými rokmi s Bruceom. Campbell a Rob Tapert. Namiesto toho sa zdá, že má záujem použiť ho ako prostriedok, ktorý dáva mladším filmárom šancu ukázať svoj talent.

To bol prípad minuloročného „Evil Dead Rise“. Film, ktorý režíroval Lee Cronin, ktorý predtým režíroval nízkorozpočtový film The Hole in the Ground, bol obrovským úspechom, v pokladniach zarobil 146 miliónov dolárov a stal sa jedným z veľkých prekvapení roka . Zdá sa, že to otvorilo dvere pre viac. To, či je Warner Bros zapletený do niektorého z týchto dvoch pripravovaných filmov, sa ešte len uvidí, no štúdio by si zrejme prvé zahryzlo do jablka vzhľadom na to, ako dobre to minule išlo.

Táto franšíza v súčasnosti zahŕňa päť filmov: „The Evil Dead“ z roku 1981, „Evil Dead II“ z roku 1987, „Armáda temnoty“ z roku 1992, „Evil Dead“ z roku 2013 a už spomínaný „Evil Dead Rise“. Bol tu tiež relatívne krátko trvajúci, ale veľmi obľúbený televízny seriál "Ash vs. Evil Dead", ktorý bol poslednýkrát, čo sme videli Brucea Campbella v obleku ako Ash Williams. Campbell minulý rok povedal, že sa pripravuje aj animovaný seriál „Evil Dead“ , ale odvtedy sme nepočuli veľa o ničom oficiálnom.

Nový film „Evil Dead“ momentálne nemá dátum vydania.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY