sobota, 27 apríla, 2024

UniFor predstavuje novú kolekciu nábytku Andromeda na Dezeen Showroom

Dezeen Showroom: talianska dizajnérska značka UniFor predstavila spolu s vydaním na Milánskom týždni dizajnu 2024 svoju osobitú kolekciu nábytku Andromeda na Dezeen Showroom.

Séria Andromeda obsahuje credenza, stoly, pohovky a konferenčné stolíky, ktoré boli všetky navrhnuté v spolupráci s medzinárodným architektonickým a dizajnérskym štúdiom LSM.

Andromeda credenza od LSM pre UniFor
Kredenza kolekcie Andromeda má rafinovaný vzhľad

Andromeda credenza má majestátny, široký vzhľad s centrálne umiestnenými skriňami s pevným čelom a otvorenými policami.

Dodáva sa v dvoch veľkostiach a podobne ako zvyšok kolekcie sa dodáva v spektre materiálov a povrchových úprav, ktoré dopĺňajú aerodynamický hliníkový rám.

Stoly Andromeda od LSM pre UniFor
Uhlové hrany definujú stoly Andromeda

Stoly sú tiež zahrnuté v sérii Andromeda a majú podobu menšieho stola s dvoma nohami a väčšieho s tromi, ktoré majú vysoko leštený, pútavý hliníkový materiál.

Každý stôl môže byť korunovaný stolovou doskou vyrobenou okrem iného zo skla, travertínu, betónu alebo orechového dreva.

Sedacie súpravy Andromeda od LSM pre UniFor
Pohovky Andromeda sa dodávajú v dvoch tvaroch

Svoje miesto v kolekcii má aj duo modulárnych sedacích súprav , ktoré pozostávajú z lineárnych alebo jemne zakrivených segmentov.

Koža neutrálnej farby je čalúnená na sedadlách a operadlách, pričom každá sekcia je podopretá širokou hliníkovou základňou.

Konferenčné stolíky Andromeda od LSM pre UniFor
Konferenčné stolíky Andromeda majú destilovaný minimalistický vzhľad

Konferenčné stolíky Andromeda ponúkajú sedem rôznych veľkostí a dva tvary stolových dosiek – eliptické alebo okrúhle – a pokračujú v nápadnom použití materiálov a proporcií kolekcie.

Prírodné materiály ako travertín, koža a drevo môžu byť špecifikované pre stolovú dosku, ako aj sklenené alebo betónové dosky.

Konferenčné stolíky Andromeda od LSM pre UniFor
Pre stolovú dosku je možné špecifikovať rôzne materiály

UniFor je talianska značka, ktorá bola založená v roku 1969 a špecializuje sa na dizajn a výrobu nábytku.

Spoločnosť často spolupracuje s medzinárodnými architektmi a dizajnérmi pri vytváraní nábytku, ktorý kladie dôraz na rafinované materiály a presné výrobné techniky.

Showroom Dezeen

Dezeen Showroom ponúka značkám cenovo dostupný priestor na uvedenie nových produktov a predstavenie svojich dizajnérov a projektov obrovskému globálnemu publiku Dezeen. Pre viac informácií e-mailom [email protected] .

Dezeen Showroom je príkladom partnerského obsahu na Dezeen. Viac informácií o partnerskom obsahu nájdete tu .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY