sobota, 27 apríla, 2024

Pán prsteňov: Vojna Rohirov – dátum vydania, obsadenie, zápletka a ďalšie informácie

Scenár k filmu „Vojna Rohirimov“ napísali Arty Papageorgiou a jeho spisovateľská partnerka Phoebe Gittins, dcéra Philippy Boyens, ktorá sa tiež vracia, aby film produkovala a konzultovala s ním, pričom pôvodný scenár napísali Jeffrey Addiss a Will Matthews. . Vracia sa aj Sir Richard Taylor, kreatívny riaditeľ Weta Workshop, ako aj ilustrátori Alan Lee a John Howe, ktorí pracovali na trilógii „Pán prsteňov“.

O animáciu filmu sa postarala spoločnosť Sola Entertainment, štúdio stojace za filmami „Tower of God“, „Ninja Kamui“ a tiež pripravovaným animovaným filmom „Lazarus“ so Shinichirom Watanabem a akčným režisérom franšízy „John Wick“ Chad Stahelski. Medzi producentmi sú Jason DeMarco, jeden zo spolutvorcov Toonami, a Joseph Chou, ktorý produkoval aj "Ninja Kamui" a pripravovaný animák "Rick and Morty".

Tento posledný kúsok je dôležitý, pretože sa zdá, že Warner Bros. sa venuje anime – nielenže licencujú tituly na distribúciu, ale aj vyrábajú svoje vlastné. "Ninja Kamui" je pôvodný animák Adult Swim vyrobený v Japonsku, ktorý sa však najskôr vysiela v USA. Dúfajme, že „Pán prsteňov: Vojna Rohirov“ je prvou z mnohých takýchto anime funkcií podporovaných veľkými štúdiami.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY