sobota, 27 apríla, 2024

Aká je najhoršia úloha údržby auta, akú ste kedy skúšali?

Fotografia mechanika pracujúceho na aute.

Akú najhoršiu prácu ste na svojom aute vyskúšali?
Foto : Justin Sullivan ( Getty Images )

Konečne sa to deje: dni sa otepľujú , večery sa predlžujú a vzduchom sa nesie vôňa jari . To znamená, že je čas rozbehnúť svoje projektové autá a opäť sa pustiť do práce, ale je niečo, čo sa na svojich autách bojíte riešiť ?

To je to, čo chceme dnes vedieť. Chceme počuť všetko o najhorších úlohách údržby auta, aké ste kedy skúšali. Takže, čo pre nás máte?

Či už ste nováčik v hre na kľúče alebo skúsený mechanik, radi by sme počuli o vašich nápadoch na najhoršie úlohy údržby auta, aké ste kedy museli vykonávať na svojich milovaných vozidlách. Možno je to niečo také jednoduché, ako je výmena ťažko dostupnej zapaľovacej sviečky , alebo je to možno niečo oveľa komplikovanejšie, ako je výmena motora vašej rozkošnej malej Miaty . Bez ohľadu na úlohu a bez ohľadu na to, aká veľká alebo malá, chceme počuť vaše ťažko vybojované mechanické dobrodružstvá.

Údajne najťažšou úlohou, ktorú by ste mohli sami splniť, je opraviť zničenú prevodovku a dokonale ju namontovať, alebo obnoviť poškodenú karosériu späť do pôvodného vzhľadu. Skúšali ste aj vy? ako sa ti darilo?

Osobne bola najťažšia úloha, akú som kedy skúšal, prestavať koleso na bicykli, ktoré som rozbil na rošte newyorského metra. Iste, nie je to auto, ale vyžadovalo si to ložiská, skrutky a spojovaciu stanicu, ktorú som si vyrobil na kuchynskej doske. Trvalo to celú noc, ale výsledné koleso je rovné, pravdivé a (pokiaľ viem, bicykel som odovzdal kamarátovi) brázdi ulice Manhattanu aj po roku a pol.

Ale aké zamestnania by ste pridali do tohto zoznamu ukrutných nočných môr? Prejdite do sekcie komentárov a dajte nám vedieť, aké sú vaše tipy na najhoršie úlohy údržby auta, aké ste kedy skúšali. Niektoré z najgalantnejších snáh zhrnieme v prezentácii budúci týždeň.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY