nedeľa, 28 apríla, 2024

Elle King sa uvoľnila na svojom „Baby Daddy's Weekend“ v New Song

"Je to pre ľudí, ktorí si potrebujú oddýchnuť od svojich detí, ale chýbajú im, keď nie sú nablízku," povedala speváčka

Pred svojím vystúpením na Stagecoach tento víkend sa Elle King pripravuje na „Baby Daddy's Weekend“ – svoju šancu zapnúť rádio a „zdvihnúť pohár“ – pri spievaní svojej novej piesne. "Je to víkend môjho ocka," vyhlási cez hustú, huňatú popovú pauzu. „Neodchádzam/Už sme opití? (Nie!)/To ani nie je.”

"Moja nová pieseň je pre ľudí, ktorí si zaslúžia pekné leto," uviedol King vo vyhlásení. „Je to pre ľudí, ktorí si potrebujú oddýchnuť od svojich detí, ale chýbajú im, keď nie sú nablízku. Je to pre ľudí pracujúcich v dvoch zamestnaniach, pre ľudí, ktorí nikdy nestavajú seba na prvé miesto! Je to pieseň pre všetkých ľudí, ktorí hýbu týmto svetom. Život nie je vždy zábava a hry, ale keď áno, je to víkend môjho Baby Daddy.“

Trendy

Pieseň je prvým singlom Kingovej ako hlavnej interpretky od vydania jej albumu Come Get Your Wife v minulom roku. Prichádza tiež niekoľko mesiacov po kontroverznom vystúpení Kingovej v Grand Ole Opry v januári, kde sa objavila príliš opitá na to, aby spievala na podujatí s názvom Opry Goes Dolly na počesť Dolly Parton. "Ahoj, volám sa Elle King a som kurva ubitá," povedala davu. Nasledujúci deň sa Opry ospravedlnili na sociálnych médiách a povedali: „Hlboko ľutujeme a ospravedlňujeme sa za jazyk, ktorý bol použitý počas včerajšieho druhého predstavenia Opry,“ s odkazom na Kingove poznámky.

King sa k prepadu vyjadril v príspevku na Instagrame. „Všetkým, ktorí mi posielajú lásku, pretože som človek a už som hovoril s Dolly, ťa milujem,“ napísala a dodala: „Všetkým, ktorí mi povedali, aby som sa k*ll. Tiež ťa milujem."

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY