nedeľa, 28 apríla, 2024

Louis Vuitton preberá mestský dom na Park Avenue, stolička Wishbone má detskú veľkosť a ďalšie novinky

AD PRO počuje…

O. La Roche , dodávateľ vintage módy pre „chladné dievčatá zmýšľajúce v centre mesta“ podľa Vogue , vstúpil do domu. Získajte svoj ďalší karafa z fúkaného skla alebo medené formy na tortu s motívom zverokruhu z novej sekcie Objekty e-shopu.


Dizajnové udalosti

Internetový obchod Merchant & Found predstavuje Vintage Supermarket v Londýne

Inštalácia neónového syra od Nicka Malyona

Foto zdvorilostný obchodník a nájdené

Britský obchod s vintage nábytkom a svietidlami Merchant & Found , ktorý založili Conran Shop, House of Fraser a Habitat veterán Paul Middlemiss, ponúka zákazníkom poklady 20. storočia už od roku 2018. Mnohé z nich budú k dispozícii v 6 000 – Vintage Supermarket so štvorcovými stopami, ktorý špecializovaný predajca odhaľuje počas London Craft Week. Medzi 15. a 18. májom vo Vinyl Factory v Soho budú objavy prezentované v optimistickom prostredí obchodu s potravinami, doplneného originálnymi svietidlami, nápismi a výrobnými pultmi. Umelci a tvorcovia vrátane Marcie Bennett Male, Jahday Ford, Clemence Joly, Kate Jenkins, Nick Malyon, Hattie Newman a Johnny Tapp naplnia priestor moderným vzduchom prostredníctvom inštalácií, ktoré zahŕňajú kameň, sklo, papier, háčkovanie, neón a drevo. Pop-up ateliér Merchant & Found návštevníkom zároveň osvetlí odbornosť v oblasti opráv.

AD PRO počuje…

Jayson Home , chicagský vyhľadávač moderného a vintage nábytku a doplnkov, mieri do Bergdorf Goodman. 2. mája (do 19. augusta) predajca zaplní 1 000 štvorcových stôp na siedmom poschodí luxusného obchodného domu v New Yorku nálezmi, ako sú mosadzné stoličky Chiavari zo 70. rokov minulého storočia, poháre z recyklovaného skla ručne fúkané v Maroku a vankúše s potlačou stromov, ktoré pripomínajú 18. -storočné francúzske domino papiere.


Bodové svetlá produktu

Spoločnosť s domácimi potrebami z Hudson Valley Minna sa vrhla na tapety

Jeden z prototypov Berksových náčrtov.

Foto s láskavým dovolením MINNA

Tapeta portálov v akcii.

Foto s láskavým dovolením MINNA

Oslnivé vzory sú charakteristickým znakom vankúšov, prikrývok, prikrývok, posteľnej bielizne a uterákov Minna s certifikáciou B Corp, ktoré boli vyrobené v spolupráci s remeselníkmi zo Strednej a Južnej Ameriky, čo je odrazom vlastnej umeleckej praxe zakladateľky Sary Berksovej. V posledných rokoch sa Berkovo zameranie presunulo od tkania k maľovaniu, čo podnietilo jej tím, aby vytvoril portály, obchod a štúdio Hudson, New York, inauguračný prieskum obkladov stien. Tieto digitálne, udržateľne tlačené tapety sú rozsiahlym plátnom pre Berksove zaprášené kvety, jemné mriežky a zaoblené, stohované a zvlnené motívy. Väčšina z nich je nadnášaná doplnkovými látkami a všetky sú vyzdobené v jasných, sviežich a upokojujúcich odtieňoch.

Stolička Wishbone vo veľkosti pre dospelých a deti.

Foto s láskavým dovolením Carl Hansen & Søn

AD PRO počuje…

…Carl Hansen & Søn predstavili rozkošné prevedenie stoličky Wishbone inšpirovanej dynastiou Ming Hansa J. Wegnera v detskej veľkosti. Dánsky dizajnér, ktorý by tento rok oslávil 110 rokov, si v roku 1949 vysníval Wishbone, ktorý spojil jeho charakteristickú chrbtovú časť v tvare Y s hornou časťou z ohýbaného dreva a sedadlom z papierovej šnúry ručne tkaným do vzoru obálky. Hoci je maličký, zmenšená verzia je, rovnako ako originál, starostlivo vyrobená: Obsahuje 14 rôznych komponentov, ktoré si vyžadujú približne 100 výrobných krokov, aby sa dostali do života v továrni Carl Hansen & Søn v Gelsted, Dánsko.

Potrebujete vedieť viac? Získajte opravu dizajnu v službe AD PRO News .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY