sobota, 27 apríla, 2024

Vaše staré gitary Rock Band teraz fungujú na festivale Fortnite

Možno budete môcť dať tým plastovým gitarám Rock Band, ktoré ste napchali na povalu, nový dych. Fortnite Festival (režim v štýle Rock Band, ktorý debutoval vo Fortnite v decembri ) teraz podporuje niekoľko ovládačov Rock Band 4 na PlayStation, Xbox a PC, ako je podrobne uvedené v blogovom príspevku .

Ak máte kompatibilnú plastovú gitaru, môžete ju použiť na hranie nových častí Pro Lead a Pro Bass v akejkoľvek Jam Track. Tieto časti majú farebné noty pre každú dráhu, ktoré zodpovedajú tlačidlám gitarového ovládača. Zahŕňajú aj tóny na kladivo a ťahanie – rovnako ako Rock Band a Guitar Hero.

Spoločnosť Epic Games (ktorákúpila vývojára Rock Band Harmonix v roku 2021, aby vytvorila hudobné zážitky pre Fortnite ) plánuje pridať podporu pre ďalšie periférne zariadenia. Dúfajme, že vývojári urobia z tohto baru užitočnejší okrem spúšťania aj vizuálneho efektu.

Epic predtým povedal, že pridá podporu pre gitary Rock Band. Začiatkom tohto roka výrobca periférnych zariadení PDP (ktorý Turtle Beach nedávno kúpil ) predstavil nový bezdrôtový gitarový ovládač pre Xbox a PlayStation pre Rock Band 4 a Fortnite Festival .

Podpora periférií Rock Band prichádza práve vtedy, keď sa do hry pripojí Billie Eilish ako jej nová hudobná ikona. Niekoľko jej skladieb je k dispozícii na zakúpenie a použitie na festivale Fortnite a budete si môcť kúpiť oblečenie Eilish (alebo ho odomknúť prostredníctvom sekundárneho bojového priechodu) a hrať za ňu v režime Battle Royale.

Medzitým Epic pridal nastavenie , ktoré umožňuje hráčom skryť určité emócie, ktoré iní často používajú na trolling v Battle Royale. Napríklad po vypadnutí hráč možno nebude chcieť vidieť súpera, ako používa emóciu „Take the L“, ktorá zahŕňa vytvorenie tvaru „L“ (pre „porazeného“) na jeho čele a hlúpy tanec. Toto nastavenie nezabráni hráčom používať žiadne emócie a zatiaľ skrýva iba štyri z nich. Jedným z emócií, ktoré toto nastavenie neskrýva, je osobný favorit s názvom „Rage Quit“.

Tento článok sa pôvodne objavil na Engadget na https://www.engadget.com/your-old-rock-band-guitars-now-work-in-fortnite-festival-164054839.html?src=rss
source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY