sobota, 27 apríla, 2024

Zaregistrujte sa teraz: Ako vylepšiť svoj projektový fotografický workshop

Obchodné stretnutia AD PRO spájajú členov s lídrami v odvetví, aby odpovedali na vaše ťažko skúšané otázky vo formáte otázok a odpovedí v reálnom čase. Členovia AD PRO sa môžu nižšie zaregistrovať na reláciu Photo Finish: How to Showcase Your Project , ktorá sa koná 23. mája o 13:00 ET.


Stať sa členom

Nenechajte si ujsť exkluzívny workshop AD PRO—Photo Finish: Ako predviesť svoj projekt

Šípka

Produkcia projektovej fotografie je jednou z najväčších riadkových položiek v rozpočte dizajnérskej firmy. Ak sa chystáte investovať toľko, chcete produkovať najlepšiu prácu. To znamená vybrať najlepší tím kreatívcov, ktorí projekt privedú k životu na fotografiách, mať dobre naplánovanú reláciu v deň natáčania a ešte oveľa viac.

Využite čo najlepšie fotenie svojich projektov pomocou Photo Finish: How to Showcase Your Project , hodinovej virtuálnej relácie 23. mája o 13:00 ET. Pripojte sa k AD Global Visuals Director Michael Shome sa posadí s popredným fotografom Douglasom Friedmanom a AD goto interiérovou stylistkou Dorciou Kelleyovou, aby sa podelili o detaily zo spolupráce s interiérovými štylistami a fotografmi, ako dosiahnuť, aby vaše fotografické zmluvy boli na špičkovej úrovni. tvar, logistika natáčacieho dňa a ďalšie. Toto podujatie je otvorené výhradne pre členov AD PRO.

Globálny vizuálny riaditeľ AD Michael Shome

Foto: Gabrielle Langdon

Fotograf Douglas Friedman

Interiérová štylistka Dorcia Kelley

Foto s láskavým dovolením Dorcia Kelley

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY