sobota, 27 apríla, 2024

2023 Subaru WRX Long-Term Update: Kvalita zvuku a CD prehrávač

Vzdušnou čiarou som išiel na vysokú školu len asi 60 míľ od miesta, kde som vyrastal; autom to bolo 100 míľ takmer na bodku. V dobrej premávke to bola svieža dvojhodinová jazda, ale častejšie som to meral v dobe trvania albumu. Vtedajší kompaktný disk naplnený po okraj sa pýšil 74 minútami nekomprimovaného zvuku. Ja viem, ja viem; Američania urobia čokoľvek, aby sa vyhli používaniu metrického systému. Stavil by som sa však, že ak ste v časoch fyzických médií často dochádzali do práce, pravdepodobne by ste si mohli načasovať častú trasu dolu k individuálnej skladbe, ktorá by sa hrala, keď ste dorazili do cieľa. Ak som opustil svoj vysokoškolský byt pri úvodných taktoch „One Headlight“ z „Bringing Down the Horse“ od Wallflowers, vedel som, že asi 45 minút od domu budem počuť cvakanie meniča diskov.

Jednou z mojich nevyhnutných funkcií v tom čase bolo nastavenie šiestich diskov. Ak ste častým čitateľom recenzií nových áut, už viete, že takáto technológia je v podstate vymretá. Ale ak máte naozaj túžbu, stále existujú niektorí výrobcovia automobilov, ktorí vám predajú nejakú formu optickej mechaniky. Subaru je medzi nimi, ale namiesto luxusných, super miešajúcich sa mechanických nočných môr s viacerými diskami, po ktorých som kedysi túžil, náš dlhodobý model 2023 WRX ponúka iba jednodiskové nastavenie, ktoré sa nachádza v stredovej konzole. A hoci je súčasťou nástroja na zostavenie a cenu Subaru, v skutočnosti to nie je továrensky inštalovaná možnosť, ale skôr príslušenstvo inštalované predajcom.

Existujú skutočne len dva dôvody, prečo v roku 2024 používať automobilový CD prehrávač. Buď máte rozsiahlu zbierku, ktorú jednoducho odmietnete digitalizovať z tvrdohlavosti, zotrvačnosti alebo obyčajného nezáujmu; alebo ste audio cvok, ktorý chce trochu dokonalú reprodukciu zdrojového materiálu. Riešenie Subaru vychádza v ústrety najmä tým prvým, a to z jedného jednoduchého dôvodu: trochu dokonalý zdrojový materiál alebo nie, WRX jednoducho nie je miestom, kde by ste mohli zažiť takú úroveň ponorenia. Dokonca aj so systémom Harman Kardon je WRX jednoducho bzučivá, bujará maličkosť. Nízke úrovne sú zmätené hlukom z vozovky ( najmä na Blizzakoch ) a výšky sa zdajú byť unášané vzduchom víriacim okolo A-stĺpikov. Hlasitosť pomôže hornému koncu, ale basy a stredy sa jednoducho nevyplnia bez ohľadu na to, čo robíte. Ak ste skutočným audiofilom, pravdepodobne budete hľadať cesty k upgradu ešte predtým, než sa vaše WRX vôbec rozbije. Viem, že by som to urobil.

V čase zverejnenia bude CD prehrávač fungovať buď za 375 USD, alebo za 450 USD, v závislosti od toho, aký audio systém získate. To je veľa na jednokotúčovú jednotku, ktorá je do informačno-zábavného systému WRX integrovaná len nevýrazne. Dá sa oceniť nostalgia? Tvrdil by som, že áno, aj keď tento je trochu vysoký, ale som rád, že napriek tomu existuje. Vráťte sa čoskoro po ďalšej aktualizácii nášho WRX z roku 23, keď sme ho vymenili späť za gumu do teplého počasia.

Súvisiace video

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY