sobota, 27 apríla, 2024

Elon Musk hovorí, že je na rade, aby mal diaľkové ovládanie

X práve oznámil aplikáciu inteligentnej televízie na streamovanie videa . Alebo presnejšie povedané, že tvrdí, že ho buduje, bez uvedenia dátumu spustenia. Správne nazvaný X TV chce byť „vaším spoločníkom pre vysokokvalitný a pohlcujúci zážitok zo zábavy na väčšej obrazovke“. Pod pojmom vysokokvalitná zábava X pravdepodobne znamená jedno video Tuckera Carlsona, kde naňho skutočne zapôsobili nákupné vozíky v Rusku . To nie je vtip. Carlson je na poprednom mieste v malom ukážkovom videu.

Generálna riaditeľka X a marketingový robot Linda Yaccarino sľubuje obsah „v reálnom čase“ a širokú dostupnosť, no okrem toho sú detaily mizivé ako mizivé. Samozrejme, niektoré spoločnosti hovoria nezmysly o AI a chvália sa „bez námahy“ z mobilného zariadenia do televízora. Počkať, myslel som, že je to televízna aplikácia? Je to teda aj mobilná aplikácia, ktorá prenáša do televízora? Existuje iné slovo pre menej ako nedopečený? Funguje raw?

Inými slovami, veľa toho nevieme. Toto je X. Všetko, čo dostaneme, sú slovné šaláty, ktoré v skutočnosti nič neznamenajú, a potom sa jedného dňa aplikácia môže alebo nemusí skutočne objaviť. Ak áno, je pravdepodobné, že bude beznádejne zlomený. Znie to drsne, ale je tu veľa pudingu s dôkazmi. Dostali sme účtenky.

Keď sa Twitter prvýkrát zmenil na X , spoločnosť sľúbila, že celá vec bude čoskoro „poháňaná AI“. X nakoniec vytvoril chatbota Groka, ale nie je to práve najostrejší algo v kôlni . Tiež sa nezdá, že by v dohľadnej dobe „poháňal“ stránku. Elon Musk sľúbil, že X sa čoskoro stane platobnou a bankovou platformou, čo sa našťastie nezrealizovalo. Pamätáte si, keď Musk povedal, že všetky hlavné X rozhodnutia sa budú vykonávať prostredníctvom používateľského prieskumu ? Kedy ste naposledy videli jednu z nich? Je tu tiež celé prebiehajúce fiasko modrej kontroly .

Dlho sľubovaný nástroj na hľadanie zamestnania sa skutočne spustil, ale je to trochu mizerné. X sa istý čas venoval pôvodnému video obsahu, ale zdá sa, že od debaklu Don Lemon/Elon Musk sa veci ochladili. Dva roky po tom, čo Musk kúpil túto stránku, je stále ďaleko od aplikácie „všetko“.

Je tu tiež otázka, aký druh obsahu sa bude na tejto platforme streamovať. Opäť, toto je X. Len si nie som istý, koľko ľudí chce sedieť na gauči v obývačke a pozerať sa na chlapíka, ktorý kričí do prázdna o tom, ako stránka videohier Kotaku ničí americkú spoločnosť. Reklama sa zameriava na Carlson, ako je uvedené vyššie, čo naznačuje nekonečný prúd videí ľudí, ktorí sa sťažujú na slovo prebudený bez toho, aby ho skutočne definovali. Nazvite ma bláznom, ale radšej by som si pozrel skutočnú televíziu.

Sakra. Aj keby som si chcel pozrieť vlog impotentného hnevu, YouTube je tu správne. Teraz je to na inteligentných televízoroch a funguje to dobre. Má všetko, čo Yaccarino sľubuje, že jedného dňa príde na X TV. YouTube vás navyše môže naučiť niečo iné, ako len blokovať ľudí modrým začiarknutím vedľa ich mena.

X TV sa môže alebo nemusí vydať v blízkej alebo vzdialenej budúcnosti na niektorých alebo všetkých inteligentných televízoroch. Môže to byť skutočná aplikácia v televízore alebo aplikácia v telefóne, ktorá prenáša do televízora. Môže byť poháňaný AI alebo nie. Môže mať „vyhľadávanie na mieru“ alebo vám môže len ukázať nekonečné slučky Jordana Petersona, ktorý sa rozplakal. Kto sakra vie. Hľadajte tento najnovší kľúč k videu… alebo nie.


source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY