nedeľa, 28 apríla, 2024

Trailer k filmu Cora Bora: Meg Stalter sa snaží zachrániť svoj milostný život a zdravý rozum v queer komédii

Meg Stalter preberá vedúcu úlohu vo svojom najnovšom celovečernom filme Cora Bora .

V komédii, ktorá mala premiéru na festivale SXSW v roku 2023, sa v hlavnej úlohe prelomovej herečky „Hacks“ objavila titulná hudobníčka, ktorá ide domov, aby získala späť svoju priateľku, len aby si uvedomila, že je potrebné zachrániť oveľa viac než len jej milostný život.

Hannah Pearl Utt režíruje komédiu podľa scenára Rhianon Jones. Účinkujú Jojo T. Gibbs, Manny Jacinto, Ayden Mayeri, Thomas Mann, Chrissie Fit, Andre Hyland, Margaret Cho, Chelsea Peretti a Darrell Hammond. Film obsahuje originálnu hudbu a partitúru, ktorú zložila nezávislá umelkyňa Miya Folick.

"Som nadšený z toho, že diváci môžu vidieť Meg v hlavnej úlohe a zamilovať sa do jej postavy tak, ako ja," uviedol režisér Utt v tlačovom vyhlásení.

Recenzia IndieWire nazvala Staltera „vírom a vesmírom pre seba“, ktorý sa môže pochváliť „svojou jedinečnou značkou nepríjemne sebavedomého porazeného“ na obrazovke.

Stalter pre Entertainment Weekly povedal, že „Cora Bora“ označila jej „prvú skutočne veľkú rolu“ a je „určite iná ako čokoľvek, čo som doteraz robila“. Dodala: "Milujem byť na 'Hacks' a rada robím videá a vystupujem naživo, ale toto je prvá seriózna vec, ktorú som dokázala ukázať, že je trochu dramatickejšia."

„Hacks“ sa vracia k Maxovi 2. mája.

„Cora Bora“ produkujú Mallory Schwartz, Jeffrey Soros a Simon Horsman, pričom výkonnými producentmi sú Andrew Blau, Luke Rodgers, Morgan Earnest, Rhianon Jones a Tristan Scott–Behrends.

Hlavná herečka Stalter by mala hrať v seriáli Leny Dunhamovej od Netflixu „Too Much“, kde hrá workoholičku zmietanú po rozchode, ktorá sa rozhodla vykoreniť svoj život v Londýne. Čoskoro sa stretne s Felixom, ktorého hrá hviezda filmu „Biely lotos“ Will Sharpe, ktorý rozoberie jej vlastné námietky voči opätovnému nájdeniu lásky.

Podľa Netflixu je seriál považovaný za „ex-pat rom-com pre sklamaných, ktorí sa pýtajú, či je skutočná láska stále možná, ale úprimne dúfajú, že áno. Dunham vytvorila sériu spolu so svojím manželom Luisom Felberom, ktorý poskytuje pôvodnú hudbu.

„Cora Bora“ má premiéru v kinách 14. júna od Brainstorm Media. Pozrite si trailer nižšie.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY