nedeľa, 28 apríla, 2024

Riaditeľovi New Vegas nevadí čokoľvek, čo s ním Fallout naplánoval na sezónu 2

Prvá sezóna Falloutu urobila odvážny krok a preskočila poriadny kus za udalosti akejkoľvek hry v doteraz obľúbenej post-apokalyptickej RPG sérii , aby vyrozprávala svoj vlastný príbeh. To však nezabránilo fanúšikom jedného z najobľúbenejších diel v hernej franšíze – ikonického spinoffu Obsidian, Fallout: New Vegas –, aby sa zľakli, že bol vymazaný z kánonu.

Obrázok k článku s názvom New Vegas' Režisérovi nevadí čokoľvek, čo s ním Fallout naplánoval na sezónu 2

Táto obava pochádza z odhalenia približne v polovici prvej sezóny Falloutu , kde protagonisti Lucy (Ella Purnell) a Maximus (Aaron Clifton Moten) objavia zbombardované ruiny mesta zvaného Shady Sands – hlavného mesta toho, čo sa stalo Novým. Kalifornská republika, organizovaná spoločnosť, ktorá začala prestavovať prvky civilizácie na západnom pobreží po tom, čo atómová devastácia zmenila Ameriku a zvyšok sveta na rádioaktívnu pustatinu. Shady Sands bol spomenutý v udalostiach v New Vegas , ale show odhalila, že na svojom mieste na časovej osi Falloutu bola Shady Sands zničená v roku 2277 takmer dve desaťročia pred udalosťami televízneho seriálu – napriek tomu, že New Vegas sa odohrávalo o niekoľko rokov neskôr. v roku 2281 a odvolávajúc sa na Shady Sands, ako keby to bola stále existujúca (aj keď nenavštívená) osada.

Vlastný režisér a vedúci projektu v New Vegas , Josh Sawyer, sa však menej obáva toho, čo Amazon naplánoval pre svoj malý kútik vesmíru Fallout . "Pochopil som, prečo tam možno nastal nejaký zmätok alebo nejednoznačnosť," povedal Sawyer nedávno Rock Paper Shotgun o tom, že bol "zaplavený diskurzom", keď fanúšikovia New Vegas navštívili sociálne médiá, aby odsúdili zdanlivú nezrovnalosť. „Nemyslím si, že by som musel unáhlene robiť závery, ktoré urobili iní ľudia. Ale videl som, prečo môžu byť niektorí ľudia naštvaní alebo naštvaní.“

Zdá sa, že Fallout show sa vo svojej druhej sezóne ešte viac pohrá so svetom New Vegas – prvá séria vyvrcholila Lucy v prenasledovaní svojho otca Hanka (ikona Twin Peaks Kyle McLachlan) po jeho darebnom odhalení ako agenta vývojári Vault, Vault-Tec , ho videli utiecť do titulárneho prostredia v jeho posledných scénach. Sawyer si však nerobí starosti s tým, čo si Amazon a Bethesda mohli predstaviť o tom, ako vyzerá New Vegas roky po udalostiach v hre. "Možno to znie divne, ale nech sa s tým stane čokoľvek, je mi to jedno," uzavrel Sawyer. „Môj postoj k nehnuteľnostiam, na ktorých pracujem, a dokonca aj postavám, ktoré vytváram, je taký, že nič z toho nevlastním. Nikdy to nebolo moje. A to, čo som urobil, je to, čo som urobil."

„Ak s tým neskôr iní ľudia pracujúci v priestore urobia nové veci a zmenia ho, možno na to budem mať názory, ale takýmto spôsobom sa k veciam nepripájam. Nemyslím si, že je pre mňa zdravé byť skutočne investovaný do niečoho, nad čím nemám kontrolu, úprimne povedané.“

Budeme musieť počkať na čokoľvek, čo Fallout druhá sezóna naplánovala pre New Vegas – ale aspoň zatiaľ sa fanúšikovia nemusia obávať, že by Obsidianov príspevok do sveta Fallout bol úplne vymazaný.

Už teraz môžete streamovať prvú sériu Falloutu na Amazon Prime Video .

.


Chcete viac noviniek io9? Zistite, kedy môžete očakávať najnovšie vydania Marvel , Star Wars a Star Trek , aké budú ďalšie novinky DC Universe vo filme a televízii a všetko, čo potrebujete vedieť o budúcnosti Doctora Who .

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY