sobota, 27 apríla, 2024

Pozrite si reakcie Travisa Kelcea na porovnanie rodiny Kardashian-Jenner

Č. 10: Dokáže zvládnuť tlak

Travis nielenže hral v troch, čoskoro v štyroch Super Bowloch, pričom dva z nich vyhral (NBD!), ale tiež moderoval Saturday Night Live , takže viete, že s ľahkosťou zvládne aj intenzívne reflektory.

To sa môže zdať triviálne, ale Taylor napísala niekoľko piesní týkajúcich sa jej strachu, že jej úroveň slávy by sa mohla ukázať ako príliš veľká na to, aby ju zvládol jej romantický partner. (Pozri: "Mier" a "Lukostrelec.")

"Všetko záleží na tom, s kým ste," povedala Taylor, "ak s tým majú vážny problém, myslím, že sa skryjete alebo čo, ale to sa mi naozaj nepáči, pretože mám pocit, že 'Utekám pred zákonom alebo čo, nechcem sa cítiť ako utečenec, ako: 'Och môj bože, máme vzťah, radšej sa schovaj!'

"Mám pocit, že keby ste mohli byť vo vzťahu a vyzeralo by to normálne, bolo by to dobré."

A vo svojom rozhovore pre WSJ Travis dokázal, že je viac než pripravený na tlak, ktorý so sebou prináša randenie s niekým tak mocným ako je Taylor.

"Je zrejmé, že som nikdy nechodil s nikým s takouto aurou…nikdy som to neriešil," povedal. "Ale zároveň pred ničím z toho neutekám."

"Skúmanie, ktoré dostáva, koľko má na sebe lupu, každý jeden deň, paparazzi pred jej domom, pred každou reštauráciou, do ktorej ide, po každom lete, z ktorého vystúpi, a ona len žije, užíva si život," dodal. . "Keď sa tak správa ona, radšej by som nemal byť ten, kto sa správa úplne čudne."

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY