sobota, 27 apríla, 2024

Nádherné nové vesmírne súpravy Lego vás vystrelia do hviezd

Obrázok k článku s názvom Lego's Gorgeous New Space Sets vás vystrelí do hviezd

Obrázok : Lego

Ak ste si mysleli , že vesmírne hračky Lega na máj sú obmedzené na svet Hviezdnych vojen , zamyslite sa znova – najnovšie objavy tohto výrobcu hračiek vracajú veci späť do našej doby a našej galaxie a spájajú úžasné inžinierstvo s neuveriteľným umením.

Dnes ráno Lego odhalilo ďalšie dve položky vo svojej kampani na rok 2024, aby prinieslo étos svojich klasických vesmírnych súprav naprieč rôznymi líniami: pre Lego Art je tu krásna, zostaviteľná rekonštrukcia Mliečnej dráhy, ktorá obsahuje 3 091 dielikov, ktoré si môžete postaviť do technicolor. špirálovú galaxiu a zaveste si ju na stenu. Pre tých, ktorí hľadajú niečo menej makrosnímky, ale stále s vysokým detailom, nový 3 601-dielny štartovací systém Artemis, ktorý je súčasťou série Lego Icons, obsahuje mobilnú odpaľovaciu vežu, raketovú podporu a most pre posádku a potom samozrejme viacstupňová raketa, doplnená o 2 posilňovače na tuhé palivo. Súčasťou modelu je dokonca aj malá rekonštrukcia kozmickej lode ESA Orion postavená z tehál, ktorú je možné vložiť do rakety alebo ako súčasť samostatného výstavného stojana, čo zdôrazňuje misiu Artemis ďalej skúmať Mesiac.

Lego Art: The Milky Way Galaxy a Lego Icons NASA Artemis Launch System vydajú 15. mája pre Lego Insiders, pred všeobecným vydaním 18. mája – ale krása vesmíru niečo stojí. Lego Art: The Milky Way Galaxy vás vyjde na 200 dolárov, zatiaľ čo systém Lego Icons NASA Artemis Launch System sa bude predávať za 260 dolárov. Kliknutím zobrazíte ďalšie obrázky oboch sád!

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY