sobota, 27 apríla, 2024

Najlepšie prenosné nabíjačky pre iPhone v roku 2024

Táto príručka bola aktualizovaná 19. apríla 2024 a pridala sa k nej Belkin BoostCharge 10K a Belkin Magnetic Wireless 5K.

Testovali sme niekoľko power bánk špeciálne navrhnutých pre iPhone, AirPods a Apple Watch a toto sú naše najlepšie tipy. Naše odporúčania sú založené na ich prenosnom tvare a iných pre ich výkon. Ale toto sú skvelé riešenia do 100 dolárov na doplnenie vašej technológie Apple.

Redakcia Gizmodo nezávisle testuje a recenzuje každý produkt, ktorý nájdete v našich príručkách pre kupujúcich. Ak si niečo kúpite pomocou našich pridružených odkazov, G/O Media môže získať províziu. Pridružené prepojenie neovplyvňuje náš redakčný obsah.

Bezdrôtová power banka Satechi Quatro 10K

fotografia bezdrôtovej power banky Satechi Quatro

Foto : Andrew Liszewski / Gizmodo

Táto napájacia banka dokáže bezdrôtovo nabíjať hodinky Apple Watch, ďalšie zariadenie kompatibilné s Qi a súčasne dve zariadenia pripojené k portom USB. Je to pohodlnejšia alternatíva k noseniu potkanieho hniezda nabíjacích káblov a nástenných bradavíc, ak cestujete, pretože môžete doplniť viac zariadení bez toho, aby ste našli elektrickú zásuvku. Nie je to však ekonomická voľba za 100 dolárov, pretože podobné 10 000 mAh power banky môžete získať oveľa lacnejšie ako Quatro. Nabíjačka inteligentných hodiniek tiež funguje iba s hodinkami Apple Watch, takže to pre vás nebude mať veľkú hodnotu, ak potrebujete nabíjať zariadenia, ktoré nie sú od Apple. Ale ak ste úplne uväznení v ekosystéme Apple, Satechi Quatro je skvelým riešením na jednom mieste pre všetky vaše technológie z Cupertina. Čítať viac —Andrew Liszewski

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY