nedeľa, 28 apríla, 2024

Tvor z Čiernej lagúny žije! je dokonalý nový komiks pre fanúšikov hororových filmov

Watters, Roberts a Stewart navodili tú atmosféru od prvej strany "The Creature From The Black Lagoon Lives!" Kate sa prebudí zo sna o tom, ako sa utopí. Niektorí by mohli povedať, že utopenie je najpokojnejší spôsob smrti, hovorí rozprávanie, pomalé vyparovanie života – keď Kate klesá ďalej, uvedomuje si, aké je to zlé.

Watters sa mi priznáva, že toto otvorenie sa mohlo začať obrysom V, ale ovplyvnilo ho to príliš na to, aby sa zmenil.

"Ako prechádzate problémami, stáva sa to stále viac kľúčovou myšlienkou, aké to musí byť utopiť sa a čo to môže urobiť s vami ako s človekom. Tak som sa začal prehrabávať v účtoch a správach a tak trochu ako ľudia nablízku Zážitky smrti a veci to robí s mozgom veci.

Rozhodne to pridáva na ľudskom pátose knihy, pričom Kate sa nielen doslova utopí, ale zostupuje ešte ďalej na svojej snahe chytiť Colliera. Ľudské POV je nevyhnutnou súčasťou filmov o príšerách, ako to pochopil Universal Horror (a Watters to robí teraz):

"Myslím si, že len tak by 'Stvorenie z Čiernej lagúny' naozaj fungovalo, pretože je to taká ortuťová vec. Je to také zrkadlo, do ktorého si ľudia premietajú svoje vlastné túžby. […] Každý akosi obieha stvorenie s vlastnou predstavou o tom, čo to je a čo to pre nich môže urobiť, a to vo všeobecnosti vedie k ich pádu v tejto knihe."

V súčasnosti netuším, ako sa tento pád vyvíja, ale som nadšený, že ho môžem sledovať.

Číslo 1 „The Creature From The Black Lagoon Lives“ vychádza v stredu 24. apríla u fyzických a digitálnych predajcov.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY