sobota, 27 apríla, 2024

Verte alebo nie, 12 stôp vysoká Halloweenska kostra Home Depot je už v predaji

Autoblog môže získať podiel z nákupov uskutočnených prostredníctvom odkazov na tejto stránke. Cena a dostupnosť sa môžu zmeniť.

Ak ste nadšencom strašidelnej sezóny, máme skvelú správu. Napriek tomu, že jarný výpredaj Home Depot ešte ani neskončil, veľký oranžový predajca práve oznámil obmedzené skoré vydanie svojich strašidelne populárnych halloweenskych dekorácií vrátane, uhádli ste, Skellyho, gigantickej 12-metrovej kostry you videli v najpopulárnejšej trikovej destinácií vo vašom okolí. K Skellymu sa samozrejme pripája jeho verný 7-stopový psí spoločník s tvorivým názvom „Skellyho pes“ a niekoľko ďalších moderných halloweenskych klasík. Akcia „ Na polceste do Halloweenu “ vám veľa nenaruší ponuky. Ak máte záujem vyzdvihnúť si to, čo bude v októbri tohto roku určite najobľúbenejšou dekoráciou trávnika, skôr ako sa vypredajú, si môžete pozrieť niektoré z našich obľúbených nižšie. Vzhľadom na ich popularitu existuje limit 1 na objednávku na najväčšie ozdoby zo skupiny.

299 dolárov v The Home Depot

Táto 12 stôp vysoká kostra je klasická, s vylepšením. Toto je verzia 2.0 obľúbeného produktu, ktorý teraz obsahuje LCD oči s rôznymi nastaveniami, ktoré je možné ovládať diaľkovo. Oči sa rôznymi displejmi nielen rozsvietia, ale sa aj pohybujú. Rovnako ako predchádzajúca verzia, aj Skelly 2.0 sa zostavuje rovnako jednoducho ako vždy a určite spraví z vášho domu tú správnu destináciu počas sezóny trikov.

Ďalšie skvelé Halloweenske dekorácie Home Depot:

7 FT Skellyho pes – 199 dolárov

  • Dokonalý spoločník Skellyho, tento 7 stôp vysoký kostrový pes má LCD oči rovnako ako jeho 12 stôp vysoký majiteľ, ako aj pohyblivý chvost a čeľusť.

Jabberin Jack Giant 5 stôp nafukovacia hovoriaca animovaná tekvica so vstavaným projektorom a reproduktorom Plug'n Play – 99,99 dolárov

  • Je to skvelá dekorácia, ak sa chcete dostať do ducha, ale nechcete, aby sa na váš dom hľadeli všetky oči. Táto nafukovacia tekvica má vstavaný reproduktor, sama sa nafukuje a poskytuje „viac ako 70 minút animácií, spevu, rozprávania a žartovania“.

7 FT. Animovaná Frankensteinova príšera – 279 dolárov

  • Ďalšia nadrozmerná dekorácia na dvor pre tých, ktorí sa chcú naozaj predviesť, toto klasické Frankensteinovo monštrum má funkcie osvetlenia, pohybujúce sa oči a ruky a vydáva klasické zvuky monštier, keď je spustený vstavaným pohybovým senzorom.

Strašidelný Harry 64,5 palcov. Pohybom aktivovaný hovoriaci LED animatronic Killer Klaun Halloween Prop – 74,98 dolárov

  • Tento je trochu viac na "skutočne strašidelnej" strane. Motív zabijaka klauna je všeobecne nenávidený nami normálnymi ľuďmi a všeobecne milovaný ľuďmi, ktorí radi strašia nás všetkých. Ak teda v októbri trváte na tom, že niekomu vo svojom živote spôsobíte nočné mory, tento animatronický zabijácky klaun je pre vás skvelou voľbou.

379 dolárov v The Home Depot

Zdá sa, že „Evil Groot“ sa v poslednej dobe stal tak trochu trendom. Veľmi podobne vyzerajúci dizajn bol populárnou postavou, ktorá sa používala vo videohre Call of Duty minulú sezónu Halloween a zdá sa, že táto myšlienka sa len naďalej rozširuje. Tento 12,5 stôp vysoký "deadwood skelly" dokáže zmeniť svoju rozžiarenú farbu hrudníka, má pohyblivé ruky a jeho oči dokonca žmurkajú. Žiaľ, neprichádza so zombifikovaným raketovým mývalom.

Viac top výberov

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY