sobota, 27 apríla, 2024

David Beckham žaluje Marka Wahlberga za obchodný spor vo výške 8,5 milióna libier

David Beckham údajne žaluje bývalého priateľa Marka Wahlberga za obchodný spor o 8,5 milióna libier.

Futbalista sa prvýkrát spriatelil s hercom a fitness fanatikom v roku 2007, keď sa presťahoval do Wahlbergovej štvrte Los Angeles, aby hral za LA Galaxy.

Beckham však teraz žaluje Wahlberg a F45 Training, ktoré Wahlberg čiastočne vlastní, za to, čo tvrdí, že je „podvodné správanie“, pri ktorom prišiel o milióny.

Ako informoval The Sun , Beckhamova spoločnosť DB Ventures začala v októbri 2022 podávať žalobu na F45 Training spolu s golfovým podnikateľom Gregom Normanom. Dvojica teraz dostala od sudcu pokyn, aby svoje prípady oddelili.

David Beckham KREDIT: Mike Marsland/Getty

Beckham aj Norman tvrdili, že ich F45 Training zmýlil, aby sa stali ambasádormi, pričom Beckham ďalej tvrdil, že stratil okolo 8,5 milióna libier v akciách, pretože ich spoločnosť zadržala predtým, ako sa ich ceny prepadli.

V reakcii na to Wahlberg a jeho spoluobžalovaní označili Beckhamove obvinenia z „podvodného správania“ za nepodložené a žalobu zamietli. Ďalej tvrdili, že DBVL obviňuje ostatných za ich vlastné chyby: „209-stranový, 610-odstavcový SAC [sťažnosť] sa snaží vynahradiť dĺžkou to, čo mu chýba ako zásluha.

Wahlberg sa pôvodne stal menšinovým akcionárom F45 Training v roku 2019 kúpou podielu v spoločnosti prostredníctvom svojej investičnej skupiny. V auguste 2023 však spoločnosť oznámila, že sa stiahla z burzy cenných papierov v New Yorku, pretože cena jej akcií klesla o 75 percent.

NME kontaktovala zástupcov Beckhama a Wahlberga, aby sa vyjadrili. Zástupcovia Beckhamu to odmietli komentovať.

Ďalšou správou je, že David Beckham zdieľal video zo súkromného stretnutia Spice Girls na oslavy 50. narodenín Victorie.

Futbalista sa na sociálnych sieťach podelil o klip, na ktorom Victoria spolu s Emmou Buntonovou , Melanie C , Geri Halliwell a Mel B spievajú a tancujú na ich singel „Stop“ z roku 1998.


source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY