nedeľa, 28 apríla, 2024

Tvorca „Baby Reindeer“ Richard Gadd vyzýva ľudí, aby sa prestali pokúšať zistiť identitu stalkera

Tvorca mláďat soba Richard Gadd vyzval ľudí, aby sa prestali pokúšať zistiť skutočnú identitu jeho stalkera, ktorý je zobrazený v jeho novej sérii Netflix .

Gadd hrá hlavnú úlohu Donnyho v šou, ktorá zobrazuje jeho skúsenosť s prenasledovaním ženou.

Táto relácia sa stala virálnou od odvysielania a od svojho uvedenia na vrchole rebríčka sledovanosti Netflixu. Na sociálnych médiách však šou vyvolala množstvo internetových detektívov, ktorí tvrdia, že zistili identitu stalkera.

Gadd už predtým objasnil, že zmenil mená a konkrétne detaily príbehu, aby ochránil identitu zúčastnených, a tvrdil, že „Martha“, ako sa jeho stalker v relácii volá, by sa „ani nespoznala“, keby sa pozerala.

Ak vezmeme do úvahy X, predtým Twitter, mnohí používatelia špekulovali o identite ženy až do bodu, keď teraz zasiahol Gadd.

Gadd na svojom Instagramovom príbehu napísal o tom, ako boli „ľudia, ktorých milujem, s ktorými som pracoval a obdivujem“, boli nespravodlivo terčom online útokov.

Dodal: „Prosím, nešpekulujte o tom, kto by mohol byť skutočným človekom. To nie je zmysel šou."

Gadd predtým pre GQ povedal: 'Zašli sme tak ďaleko, aby sme ju zamaskovali do tej miery, že si nemyslím, že by sa spoznala.'

Pre The Independent tiež povedal: „Nemôžem dostatočne zdôrazniť, aká veľká je v tom všetkom obeť… Prenasledovanie a obťažovanie je formou duševnej choroby. Bolo by nesprávne vykresľovať ju ako monštrum, pretože jej nie je dobre a systém ju zlyhal.“

Synopsa vysvetlila, že šou sa zameriava „na zvláštny a vrstvený vzťah bojujúceho komika Donnyho Dunna (Gadd) so ženou menom Martha (Jessica Gunning), ktorej spočiatku priateľské správanie sa rozuzlí, keď začne neúnavne prenasledovať Donnyho.

„Ich prvá interakcia je dosť nevinná: Donny počas svojej zmeny ako barman prejavuje láskavosť Marthe, zákazníčke, ktorej zraniteľnosť je hneď zjavná,“ dodáva synopsa.

„Ale ako sa hovorí, „žiadny dobrý skutok nezostane nepotrestaný“ a toto náhodné stretnutie podnieti dusivú posadnutosť, ktorá hrozí, že zničí ich životy a prinúti Donnyho čeliť svojej hlboko pochovanej traume.“

Soundtrack šou obsahuje množstvo klasických rockových a popových skladieb, vrátane skladieb od Roxy Music , Dustyho Springfielda , Davida Byrnea , Peggy Lee , Briana Ena a Georgea Harrisona . Prečítajte si rozpis celého soundtracku tu .

Niektorí diváci šou tiež veria, že si všimli skrytý kód skrytý v Marthiných e-mailoch v relácii , ktoré zrejme odkazujú na reláciu Lost .


source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY