sobota, 27 apríla, 2024

Domy Chrisa Hemswortha: Vnútri portfólia nehnuteľností Marvel Star

Zdá sa, že domy Chrisa Hemswortha – aspoň tie, o ktorých vieme – majú niekoľko kľúčových vecí spoločných. Každé z obydlí hviezdy Spiderhead musí byť vybavené čistými architektonickými líniami, úžasnými zelenými výhľadmi a prístupom na neďalekú pláž. Súdiac podľa toho, Hemsworthov život mimo obrazovky sa zdá byť oveľa pokojnejší ako život jeho najznámejšej filmovej postavy, hromového superhrdinu Thora, ktorého typický deň spočíva v záchrane sveta pred hromadným ničením.

Austrálsky herec, manžel a otec troch detí vlastnil domy v Malibu v Kalifornii a Byron Bay v Austrálii. Čítajte ďalej, keď sa podelíme o pohľad do dobre spravovaného portfólia nehnuteľností multimiliónových domov, ktoré Hemsworth v priebehu rokov vlastnil.

Kaštieľ Malibu vo viktoriánskom štýle

Elsa Pataky a Chris Hemsworth na 96. výročnom odovzdávaní cien akadémie

Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Prvým Hemsworthovým domovom v Malibu bolo sídlo vo viktoriánskom štýle z roku 1992, ktoré sa nachádzalo v komunite Malibu Point Dume. Vďaka renovácii herca Paula Hogana, známeho ako Crocodile Dundee, v roku 2012, sa usadlosť pýšila zmesou starosvetských detailov s modernou európskou estetikou. Hemsworth; jeho manželka Elsa Patakyová; a ich (vtedy) dcérka India Rose sa v nasledujúcom roku presťahovali. Dom bol v súkromí zastrčený za upraveným živým plotom, čím pre rodinu vytvoril osamotené útočisko. Dom s rozlohou 6 800 štvorcových stôp mal veľkú obývaciu izbu s krbom a zakrivenými oknami, presvetlenú jedáleň a otvorenú gurmánsku kuchyňu s klenutými stropmi. Hviezdou prehliadky bola veranda na druhom poschodí, ktorá ponúka úžasný výhľad na zelenú, udržiavanú plochu nehnuteľnosti. Herec predal dom v roku 2016 za 7 miliónov dolárov.

Dom s výhľadom na hory v Malibu

Liam, Chris a Luke Hemsworth v roku 2015

Foto: Barry King/Getty Images

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY