nedeľa, 28 apríla, 2024

Britney Spears urovnala právny spor s otcom o nútenú správu

Britney Spears urovnala nevyriešený právny spor so svojím otcom, ktorý vznikol po ukončení 13-ročného konzervatória popovej hviezdy v roku 2021, potvrdil Billboard . Podmienky vyrovnania neboli zverejnené.

"Bolo nám cťou a privilégiom zastupovať, chrániť a brániť Britney Spears," uviedol Spearsov právnik Mathew Rosengart vo vyhlásení zaslanom Billboardu . „Hoci bola ochranárstvo ukončené v novembri 2021, jej túžba po slobode je teraz skutočne splnená. Ako si želala, jej sloboda teraz zahŕňa aj to, že sa už nebude musieť zúčastňovať na súde, byť zapletená do súdneho konania alebo byť zapletená do súdneho konania v tejto veci.“

Po zrušení konzervatória v novembri 2021 došlo k právnej potýčke, keď Rosengart prisľúbil, že vyšetrí údajné pochybenie Spearsovho otca Jamieho Spearsa počas rokov, keď slúžil ako konzervátor jeho dcéry – vrátane tvrdení, že zobral milióny z jej majetku, pokúsil sa ju ovládať drogami a odoprel jej slobodu odstrániť antikoncepčný prostriedok.

Konflikt vznikol aj v súvislosti so žiadosťou Jamieho v decembri 2021, aby Britneyho pozostalosť naďalej platila jeho právne poplatky, pričom sa tvrdilo, že ukončením funkcie nútenej správy sa neskončili jeho pretrvávajúce „správcovské povinnosti“ a že by mohol čeliť „osobnému bankrotu a krachu“, ak by bola jeho žiadosť zamietnutá. Rosengart odpovedal , že žiadosť označil za „nielen právne bezdôvodnú, ale aj za ohavnosť“.

Britney bola umiestnená do konzervatória kontrolovaného jej otcom v roku 2008 po sérii verejných krachov. Právne usporiadanie sa začalo skúmať začiatkom roku 2019, keď sa pár dokumentárnych filmov a hnutie s názvom #FreeBritney, ktoré spustili fanúšikovia tejto superstar, stali virálnymi, čo nakoniec viedlo Britney k tomu, aby vo svedectve na verejnom súde vystúpila vo svojom mene.

Právnici Jamieho Spearsa okamžite nereagovali na žiadosť Billboardu o komentár.

Celé vyhlásenie Rosengartu si môžete prečítať nižšie.

Bolo nám cťou a výsadou zastupovať, chrániť a brániť Britney Spears.

Hoci bol výkon nútenej správy ukončený v novembri 2021, jej túžba po slobode je teraz skutočne splnená. Ako si želala, jej sloboda teraz zahŕňa aj to, že sa už nebude musieť zúčastňovať na súde, byť zapletená do súdneho konania alebo byť zapletená do súdnych konaní v tejto veci.

Britney Spears vyhrala, keď súd suspendoval jej otca, a Britney Spears vyhrala, keď boli obnovené jej základné práva a občianske slobody.

Od získania slobody koncom roka 2021 dosiahla Britney Spears pozoruhodný úspech na niekoľkých frontoch, vrátane spolupráce so Sirom Eltonom Johnom v auguste 2022 na hite Hold Me Closer (ktorý debutoval na prvom mieste v rebríčku Billboard Hot Dance/Electronic Songs). a stala sa jej 24. singlom v prvej desiatke), po ktorej nasledovala jej prelomová knižná zmluva so Simonom & Schusterom za jej monografie The Woman in Me, ktoré sa stali okamžite bestsellerom NY Times č. 1, ktorý získal univerzálnu, dychberúcu chválu a počas tohto obdobia by to nebolo možné. ochranárstvo.

Opakujeme našu vďačnosť za to, že sme v pozícii pomôcť obnoviť občianske práva a slobody Britney Spears a česť a privilégium, ktorým bolo slúžiť a chrániť pani Spearsovú a dosiahnuť jej ciele pri riešení rôznych právnych záležitostí v súlade s jej premysleným a múdrym poučenie a žiadosti, ktoré jej opäť slúžia ku cti.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY