sobota, 27 apríla, 2024

PBS Retro je nový RÝCHLY kanál, ktorý hrá len klasiku

Rodičia v celej krajine si len vydýchli nad predstavou, že svojim deťom umožnia viac času pred obrazovkou, ktorý sa netočí okolo nejakého poriadne hlasného a otravného týpka z YouTube. PBS práve spustila nový bezplatný kanál s podporou reklám s názvom PBS Retro, ako uvádza The Wrap . Ako už názov napovedá, toto je úložisko pre všetky vaše obľúbené zábavné klasiky z 80., 90. rokov a neskôr. Nostalgia je pri tomto silná.

PBS Retro je k dispozícii cez The Roku Channel , čo je streamovacia služba na inteligentných televízoroch a samozrejme na zariadeniach Roku. Kanál 24 hodín denne, 7 dní v týždni vysiela všetky relácie, ktoré si práve teraz predstavujete, vrátane Reading Rainbow a Mister Rogers' Neighborhood . Okrem iného budete môcť svojim deťom predstaviť aj Thomasa a priateľov , Zoboomafoo a Kratt's Creatures . Je to zbierka klasiky starej školy.

Toto nie je jediný kanál susediaci s PBS dostupný na platforme Roku. Je domovom ďalších kanálov podporovaných reklamami, ako sú PBS Antiques Roadshow, Antiques Road Trip, PBS Food, Julia Child a PBS Nature. Prostredníctvom predplatného je k dispozícii aj množstvo kanálov súvisiacich s PBS, vrátane PBS Masterpiece, PBS Kids, PBS Living, PBS Documentaries a PBS America. Niektoré z nich sú dostupné na Hulu+ Live TV .

PBS sa môže v budúcnosti stať ešte väčšou súčasťou voľného televízneho vysielania s podporou reklamy (FAST). Organizácia tvrdí, že je v „začiatkoch experimentovania“ s cieľom urobiť obsah PBS „dostupným na nových miestach“. Ak tieto RÝCHLE kanály zvýšia výnosy a povedomie o značke, bude „naďalej zvažovať ďalšie príležitosti“. Medzitým, Mister Rogers' Neighborhood vytvára veľmi dobré ASMR.

source

Related Articles

NAJNOVŠIE ČLÁNKY